StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024: на Раків чекають доленосні події

31 березня 2024, 04:40
Раки можуть отримати несподіваний прибуток. Можливо, ви проявили себе в якійсь сфері, і тепер вас помітять і запропонують щось нове, сказала астрологиня.
Гороскоп Скорпіона, Анжела Перл
Гороскоп на квітень 2024 року для Раків: найнебезпечніші та найвдаліші дні / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Раків.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Ракам - подарунок, Левам - радість, Дівам - успіх.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, місяць почнеться з ретроградного Меркурія. Планета рухатиметься у зворотному напрямку з 1 по 25 квітня.

"Меркурій перебуває в 10-му будинку гороскопу Раків, а це кар'єра, робота, бізнес, статус, становище, роль у суспільстві. Ось ці питання будуть переглядатися. Будуть зміни в бізнесі, зміняться цілі. Можливо, ви вирішите змінити кар'єру або професію. У батька можуть бути якісь зміни в житті", - спрогнозувала фахівчиня.

6 квітня Венера входить у десятий дім гороскопа.

"Венера - це завжди хороші новини, фінанси, пропозиція роботи, клієнт, який добре заплатить. Можливо, це буде співпраця, за яку ви отримаєте гроші, або підвищення на роботі", - свідчить гороскоп на місяць.

8 квітня - сонячне затемнення і закінчується коридор затемнень, який розпочався 25 березня.

"Це сонячне затемнення обов'язково відкриє для вас якісь нові двері або покаже нові можливості, або у вас включиться якесь нове бажання. Ви поставите собі нову мету - наприклад, навчитися нової професії, відкрити бізнес, змінити роботу або статус. У всіх по-різному програється. Якщо є якась сфера життя, в якій ви звернули не туди, затемнення вас поправить і направить на правильний шлях, тому що затемнення - це прогрес, це як коригування нашого шляху. Іноді дуже доленосні події трапляються", - розповіла Перл.

Раки опиняться в центрі уваги, може статися якась така подія, після якої про вас усі говоритимуть.

"Дивіться уважно, що відбуватиметься в районі 8 квітня. Затемнення діє щонайменше три місяці, тому воно буде у вас діяти і у квітні, і в травні, і в червні", - попередила астрологиня.

З 18 до 21 квітня - з'єднання Юпітера з Ураном в 11-му домі гороскопа. Це сектор друзів. Уран - планета несподіванок, а Юпітер - планета удачі, масштабування, розширення. Ваш бізнес може зрости. Ваш вплив у світі збільшиться. Нова людина увійде у ваше життя. Ви станете членом організації, компанії, команди, спільноти.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Крім того, Раки можуть отримати несподіваний прибуток. Можливо, ви вже проявили себе в якійсь сфері, і тепер вас начебто помітять і запропонують щось нове, більш цікаве.

"Результати минулих досягнень дадуть свої плоди. І ви вже будете збирати врожай або фінансовий, або у вигляді призів, нагород", - свідчить гороскоп на квітень для Раків.

30 квітня Венера входить в одинадцятий будинок. На вас чекає визнання, підвищення репутації та гроші.

Марс і Сатурн з'єднуватимуться 10 і 11 квітня.

"Це непросте з'єднання, нелегке, тому що Сатурн все стримує, зменшує, звужує, дає навантаження, серйозність. Треба все обміркувати, потрібно взяти на себе відповідальність, витерпіти щось. Але при цьому Марс - це швидка планета. Сатурн символізує лід, камінь, холод. А Марс, навпаки, означає полум'я, вогонь, швидкість. І ось ці дві абсолютно протилежні планети з'єднуються. У зв'язку з цим 10 і 11 квітня можуть бути дуже напруженими. Є ризик конфлікту, суперництва. Тому на ці дні краще не призначайте серйозні переговори або судовий процес, тому що все буде складніше, ніж ви думаєте", - порадила Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Раків від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти