Бутусов розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

12 березня 2022, 14:22
Журналіст вважає, що українці повинні змусити Путіна сказати "стоп".
Юрій Бутусов
Юрій Бутусов про війну в Україні / hromadske

Український журналіст, головний редактор видання Цензор.Ні Юрій Бутусов спрогнозував перебіг війни в Україні. За його словами, активна фаза бойових дій тільки почалася і вона буде тривалою.

В інтерв'ю засновнику видання Гордон Дмитру Гордону Бутусов сказав, що розвиток війни залежить не від формули, а від оперативних рішень.

"Це залежить від того, як мобілізується держава, якою буде тактика, стратегія, дії ворога і союзників. Те, що є зараз, - я бачу - війна надовго. На дуже довгий час. Більш того, поки Володимир Путін при владі в Росії, ця загроза не закінчиться ніколи", - зазначив журналіст.

Бутусов назвав Росію чумним бараком світової цивілізації, а санкції, що вводяться проти неї, - бетонною стіною.

Також, за його словами, РФ обурюється через втрати, які їй завдає Україна, тому намагається діяти як в Сирії і Чечні - все руйнувати.

"Путін здатний окупувати тільки силою. Там, де він зустріне відчай - він відійде. Тому, ми повинні його зупинити. Ми повинні змусити сказати його "стоп" перш, ніж він сам на це зважиться", - підсумував Бутусов.

читайте такожКоли і як закінчиться війна в Україні-відповідь експерта Центру військово-морського аналізуНагадаємо, військовий експерт Майкл Кофман заявив, що Україна може перемогти Росію, але це трапиться не скоро. Терміни перемоги залежать від отримання бойових літаків і засобів ППО. А тим часом російські окупанти посилять бомбардування мирних кварталів і намагатимуться оточити Київ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти