StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог Влад Росс розповів, коли в листопаді можна подорожувати

1 листопада 2023, 12:57
Як говорить астролог Влад Росс, листопад-2023 буде в будь-якому випадку не особливо сприятливий для ризикованих і екстремальних подорожей.
Росс, подорожі
На думку астролога Росса, в листопаді буде мало придатних для подорожей дат / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і УНІАН

У листопаді 2023 року буде не так багато дат, які стануть сприятливими для подорожей. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

Він каже, що Меркурій, планета, яка відповідає за поїздки і транспорт, солідну частину місяця проведе під знаком Стрільця.

"А цей знак не особливо комфортний для Меркурія. Якщо в такий період ви ставите серйозні цілі, будуєте грандіозні плани, даєте обіцянки, то в підсумку мало що вдасться реалізувати. Тому при плануванні поїздок в листопаді 2023 року трохи стримайте свої очікування, інакше поїздки можуть зірватися, особливо поблизу молодика 13 листопада. Невдалі дати для початку подорожей - 3, 4, 10, 11, 12, 13, 24, 25, 27 листопада, коли Меркурій і Марс будуть робити напружені аспекти. В цей час можливі ДТП і нещасні випадки. У названі дати краще взагалі не виїжджати на трасу або далеко за місто", ‒ сказав Росс.

Як каже астролог, листопад буде в будь-якому випадку не особливо сприятливий для ризикованих і екстремальних подорожей, тому краще утриматися від поїздок в гори, особливо 9-12 і 23-25 листопада. Це найгірший час для альпіністів, серфінгістів, парашутистів і всіх, хто пов'язаний з екстримом. А з 9 по 11 і з 19 по 20 листопада важливо дотримуватися техніки безпеки у всьому, чим би ви не займалися, і бути вкрай обережними.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

За інформацією Росса сприятливими датами для поїздок будуть такі дати:

  • на курорти, в санаторій – 2, 21, 22, 25, 30 листопада;
  • поїздки з метою отримання нової інформації, навчання, участі в конференціях - 19, 27, 28 листопада;
  • ділові поїздки та відрядження - 7, 8, 16, 17 листопада;
  • у гори - 16, 17 листопада.

Дивіться на відео інтерв'ю Влада Росса Главреду:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс називав небезпечні та напружені періоди 2023 року.

А трохи пізніше він розповів про чотири знаки зодіаку, яким варто чекати змін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти