Гороскоп на листопад від Влада Росса: світ палатиме, а РФ посилить ракетні обстріли України

1 листопада 2023, 11:43
Астрологічний прогноз на листопад обіцяє вкрай складне завершення осені, що проявиться і в роботі, і в особистому житті, і в ситуації на фронті.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2023 року
Астролог Влад Росс склав прогноз на листопад-2023 і попередив про період "жаху жахів" / Главред

Листопад 2023 року не буде легким – ніхто не обіцяв безтурботного життя після жовтневих затемнень. Як би не хотілося зітхнути з полегшенням, у листопаді ситуація навряд чи зміниться на краще. Це буде ще один напружений і досить складний місяць.

18 листопада планета активних військових дій Марс зійдеться з Сонцем в Скорпіоні, в знаку війни і вбивств. А це означає, що на нас чекає жах жахів.

Так, наприклад, ядерна війна може розігратися саме в листопаді. І відповідні страшилки вже лунають із боку Росії, зокрема, вона заявила, що випробовує ядерну зброю.

Листопад багатьом принесе досить неприємні несподіванки в особистому житті.

З іншого боку, найсильніше поєднання Марса з Сонцем у дворічному циклі надасть можливість почати щось із нуля, тому після 18-го числа з'явиться хороша можливість зайнятися новою справою або запустити бізнес-підприємство.

Марс – планета активності і війни, тому активні бойові дії на Близькому Сході з новою силою розіграються в середині листопада, що спричинить безліч смертей. Також саме в середині листопада українцям слід остерігатися особливо активних ракетних обстрілів із боку Росії.

Крім того, вже зараз слід задуматися над тим, які дії можуть допомогти вам зберігати і накопичувати енергію, необхідну для реалізації бажань. Наприклад, можете це робити біля каміна – погода вже сприятиме такому проведенню часу, хоча загалом цього року осінь і тепла. До речі, незабаром ми увійдемо в теплу зиму і зможемо пережити її без особливих потрясінь, пов'язаних із сильними морозами. Тому, навіть якщо в певних областях буде зруйнована енергетична інфраструктура, це не буде страшно, оскільки великих мінусів не передбачається.

У будь-якому випадку в листопаді-2023 перед багатьма відкриються широкі горизонти, особливо в другій половині місяця.

А от початок останнього місяця осені буде вельми кризовим, що буде пов'язано зі ступором Сатурна. Сатурн припинить свій ретроградний рух 4 листопада і деякий час буде статичним перед переходом у директний рух. Тому в перші десять днів листопада справи застигнуть, і буде складно щось змінити. Ніяких справ краще не починати в першу декаду місяця. Хіба що можна братися за якесь довгострокове будівництво або продумувати плани на десять років вперед.

Також це буде сприятливий час для ЗСУ, щоб знищити Кримський міст. Залізобетонні конструкції найкраще руйнувати 4 листопада або в першу декаду місяця, тоді вони довго будуть непридатними для експлуатації.

Швидкі планети на початку листопада 2023-го виділять знак Скорпіона, а в другій половині місяця – знак Стрільця. Перша половина місяця підійде для досліджень, аналізу, занурення в тему, а друга – для свободи прояву і визначення нових цілей. Сатурн вийде з ретроруху на початку місяця і буде статичним, у зв'язку з цим слід очікувати гальмування серйозних проєктів і складних ситуацій.

Венера в листопаді-2023 опиниться в знаку своєї обителі – в Терезах. Тому цей місяць стане одним із головних періодів для налагодження стосунків, укладення шлюбів, нових знайомств, а також для ведення переговорів, зокрема, про закінчення війни. Особливо вдалими ці переговори можуть бути в останній декаді місяця, коли Меркурій перейде до знака Стрільця.

Марс зробить кілька небезпечних аспектів, збільшуючи небезпеку природних катаклізмів і складних подій. Несприятлива зоряна погода жовтня буде передаватися і на першу половину листопада, яка може бути пов'язана з архінебезпечними ситуаціями.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Молодик з'явиться 13 листопада, у понеділок, об 11:27, у 21-му градусі Скорпіона. Це буде один із найскладніших молодиків цього року, оскільки він буде в Скорпіоні на чолі з найсильнішим Марсом і встане навпроти прихильника руйнівань і змін – Урана. Це свідчить про період несподіванок, різких поворотів, агресивно налаштованих виступів, революцій і заколотів. Можливі перевороти десь у країнах Африки. Венесуела також може напасти на якусь прилеглу країну, а також КНДР може влаштувати провокацію на кордоні з Південною Кореєю. Крім того, таліби можуть несподівано увійти в Таджикистан, Узбекистан, Киргизію або ще куди-небудь. Ми будемо спостерігати, як ситуація в багатьох частинах земної кулі буде нагнітатися і світ буде палати протягом найближчого місяця. Якщо зараз увага всієї світової спільноти прикута до Ізраїлю, то в листопаді вона може переключитися зовсім на інші регіони. Події та повороти цього місяця можуть дуже здивувати.

Також це найгірший час для покупки авто: якщо ви думаєте купити автівку в перші дві декади місяця, вона точно буде ламатися все ваше життя, або ж ви просто в ній розіб'єтеся.

Загалом, у листопаді не уникнути різких і несподіваних змін, причому де і що рвоне передбачити практично неможливо. Оскільки жовтневі затемнення найкраще було видно в Америці, всі ці події можуть відбуватися десь там, наприклад, у Венесуелі, Болівії, Перу або Нікарагуа. Там може спалахнути конфлікт.

Повний Місяць. 27 листопада об 11:16 на нас чекає "боброва" повня, яка не віщує легкого і спокійного періоду. У цій повні закладені досить складні і виснажливі події, які будуть завершувати певні цикли змін і революцій, закладених молодиком 13 листопада. Наприклад, якщо ЦАХАЛ не проведе активні бойові дії в Секторі Гази до цього молодика, то на Близькому Сході нічого особливого вже не буде. Але все ж підозрюю, що саме в листопаді ізраїльські війська проявлять велику активність. Головна фаза зачистки Сектора Гази може завершитися на "бобровому" Місяці, після чого знадобиться ще пара місяців, щоб повністю очистити його від "тарганів".

До речі, в листопаді сприятливо проводити боротьбу з різними видами комах і позбуватися їх. Можна труїти тарганів, особливо поблизу молодика 13 листопада. Кажуть, у Франції завелися клопи – от якраз буде гарний час, щоб їх позбутися.

Повня на осі Близнюки-Стрілець потребуватиме від кожного хороших знань і обізнаності. Не варто довіряти поверхневим судженням, а також уривчастим і вирваним із контексту даними. Варто дивитися на ситуацію з різних сторін, вивчати різні точки зору, а лише потім робити висновки. Поблизу повні 27 листопада можуть загострюватися конфлікти, в основі яких лежатиме неправдива інформація. Будь-яку дію, особливо важливу, потрібно як слід обмірковувати в цей час.

Поблизу цієї повні складно будуть даватися будь-які справи. Буде складатися враження, що розвитку немає, що навколо суцільні перешкоди, труднощі, і люди заважають реалізації задуманого.

Крім того, ця повня досить травматична, як і весь місяць, що не дивно, враховуючи, що Марс рухатиметься Скорпіоном.

24 листопада Марс перейде в Стрільця, і тільки тоді можна буде сподіватися, що війна затихне або закінчиться. До 24 листопада бойові дії будуть тільки загострюватися, буде щось неймовірне, як це зараз відбувається під Авдіївкою.

Ділова активність

Діловий гороскоп на листопад 2023 року говорить, що в цей період усім потрібно бути вкрай обережними. Обережність, обережність і ще раз обережність. Краще в цей час не ризикувати.

З одного боку, ділова активність буде на висоті, але з іншого – занадто великі ризики. Це пов'язано з тим, що спочатку Марс, планета ділової активності, буде йти Скорпіоном, а потім перейде до вогняного Стрільця.

Зміни, які почалися в жовтні, найімовірніше, продовжаться і в листопаді. У цей час може з'явитися необхідність переглянути щось у своїй роботі, змінити стратегію, трансформувати доходи. Не виключено, що доведеться закривати підприємство, щоб потім, як птах Фенікс, відроджуватися з попелу, починаючи з нуля нову справу. Про це особливо красномовно говорить напружений аспект Марса й Урана, який обіцяє різкі повороти та зміни, а також поєднання Марса з Сонцем.

Марс зараз неймовірно розігрався: він дуже швидкий і дуже вогненний, та ще й у вогненно-небезпечному Скорпіоні, а потім і у вогняному Стрільці. Тому багато ситуацій зараз будуть загострюватися, в тому числі і на українському фронті. Будьте готові до того, що в певний момент доведеться з кимось попрощатися – з близькою людиною або діловим партнером. Доведеться перебудовуватися і приймати нову рутину. Іноді доведеться все ж таки ризикувати, але зайвий ризик може призвести до краху, тому краще цього місяця застрахуватися.

Сприятливо брати в листопаді кредити і вибудовувати взаємини з банками. Також добре привести до ладу всі справи з податками. Не виключені раптові перевірки.

Складний транзит Марса очікується 12 листопада. Причому він може активізуватися за кілька днів до точної дати, тому 9-12 листопада потрібно уникати будь-яких ризикованих дій у роботі і бізнесі. Також це несприятливий час, щоб вирушати в дорогу на літаку. Крім того, це не найвдаліші дні для планування угод – є ризик, що вони зірвуться, або станеться якийсь форс-мажор.

Ще один напружений аспект Марса очікується 23-25 листопада при переході в Стрільця. На ці дні теж не варто планувати ніяких важливих і відповідальних справ.

16-22 листопада будуть більш вдалими днями для роботи. У цей період ентузіазм і рівень енергії будуть на висоті, а також буде більше можливостей вирішити важливі завдання. Тому бізнесмени не повинні витрачати даремно ці дні.

У перший тиждень листопада на нас чекає стоянка Сатурна – планети, яка відповідає за дисципліну, тому в ці дні буде складно щось планувати і слідувати цим планам, плюс може спостерігатися гальмування в справах. Особливо це стосується тих, хто пов'язаний зі сферою будівництва, роботою в державних установах, будь-яких структурних компаніях, де є сувора ієрархія. Це не найкращий час для закладання фундаменту довгострокових проєктів.

Гроші

Венера, планета фінансів і кохання, 8 листопада перейде в знак Терези. Після цієї дати необхідно проводити всі важливі переговори, що стосуються фінансових справ.

До цього, 1-4 листопада, Венера встигне зробити напружений аспект із Нептуном, планетою ілюзій, обманів і зрад. У ці дні можливі серйозні обмани, буде здаватися, що ви просто притягуєте погані події: втрату грошей, злодійство і шахрайство. У ці дні буде ризиковано ходити за покупками або отоварюватися в інтернет-магазинах, бо є ризик обманутися в своїх очікуваннях.

Але після 8 листопада Венера буде сприяти тому, щоб визначитися, з ким мати справу з метою збільшення доходів, особливо в партнерській роботі і бізнесі. Нова партнерська робота матиме вагомий фінансовий результат завдяки докладеним зусиллям. Тому подумайте про те, з ким би ви могли об'єднати свої сили для заробітку.

Венера цього місяця буде гармонійною, що дозволяє припустити, що різких неприємностей в плані фінансів не буде.

З 9 листопада, коли Венера перейде в Терези, можна одружуватися.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Поїздки та подорожі

Меркурій, планета, яка відповідає за подорожі та транспорт, більшу частину місяця йтиме знаком Стрільця. А цей знак не надто комфортний для Меркурія. Якщо в такий період ви ставите серйозні цілі, будуєте грандіозні плани, даєте обіцянки, то зрештою мало що вдасться реалізувати. Тому при плануванні поїздок у листопаді 2023 року трохи стримайте свої очікування, інакше поїздки можуть зірватися, особливо поблизу молодика 13 листопада.

Невдалі дати для початку подорожей: 3, 4, 10, 11, 12, 13, 24, 25, 27 листопада, коли Меркурій і Марс будуть робити напружені аспекти. В цей час можливі ДТП і нещасні випадки. У названі дати краще взагалі не виїжджати на трасу або далеко за місто.

Сприятливі дати для поїздок:

  • на курорти, в санаторій – 2, 21, 22, 25, 30 листопада;
  • поїздки з метою отримання нової інформації, навчання, участі в конференціях – 19, 27, 28 листопада;
  • ділові поїздки та відрядження – 7, 8, 16, 17 листопада;
  • у гори – 16, 17 листопада.

У будь-якому випадку цей місяць буде не надто сприятливим для ризикованих і екстремальних подорожей, тому краще утриматися від поїздок у гори, особливо 9-12 і 23-25 листопада. Це найгірший час для альпіністів, серфінгістів, парашутистів і всіх, хто пов'язаний з екстримом.

9-11 та 19-20 листопада важливо дотримуватися техніки безпеки у всьому, чим би ви не займалися, і бути вкрай обережними.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти