StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 знаків зодіаку зірвуть куш у квітні: астролог назвав щасливчиків

28 березня 2024, 14:57
Деяким знакам зодіаку пощастить у квітні більше, ніж іншим.
Астролог, астрологія, Влад Росс
Гороскоп на квітень 2024 / ua.depositphotos.com, УНІАН

Гороскоп на квітень 2024 говорить, що другий місяць весни принесе фантастичні новини п'ятьом знакам зодіаку.

В ексклюзивному інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс розповів, як у них йтимуть справи з кар'єрою, здоров'ям та особистим життям.

Гороскоп на квітень Овен

Кар'єра: У плані кар'єри квітень для Овна буде дуже спекотним місяцем. Його пропозиції щодо раціоналізації робочого процесу будуть сприйняті начальством прихильно. Викладаючи свої думки, не варто поспішати, говорити потрібно аргументовано, оперуючи фактами і цифрами.

відео дня

Начальство має зрозуміти, що Овен добре продумав стратегію розвитку і може самостійно зайнятися її впровадженням. Наприкінці місяця про себе нагадають питання, які Овен раніше відклав, - їх потрібно буде переглянути. Овен обов'язково впорається з будь-якими труднощами, якщо подивиться на них збоку.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя: Велика зайнятість на роботі у квітні 2024-го може позначитися на стосунках. Сварки можуть виникати через часті затримки в офісі або необхідність навіть у вихідні дні займатися справами.

Самотнім Овнам потрібно відкинути різного роду умовності й відкрито заявляти про свої почуття. Так вони зможуть знайти свою другу половинку. У середині місяця у них з'явиться шанс підкорити серце тієї людини, яка вже давно симпатична.

Здоров'я: На початку квітня Овну необхідно зайнятися профілактикою ендокринних захворювань, нормалізувати харчування, тимчасово виключити споживання цукру і борошняних виробів, наповнивши раціон продуктами, багатими на йод. Потрібно намагатися побільше рухатися. Сприятливі також водні процедури.

Гороскоп на квітень Рак

Кар'єра: Щоб зміцнити своє становище і закласти фундамент для майбутніх звершень, Раку у квітні-2024 рекомендується приділити увагу налагодженню ділових контактів із потрібними людьми, особливо з людьми з минулого.

Згодом хтось із нових-старих знайомих зможе зіграти в житті Рака важливу або навіть ключову роль, зокрема, може стати роботодавцем або покровителем. Місяць обіцяє бути насиченим і напруженим подієво.

Особисте життя: Раку у квітні 2024 року рекомендується приділяти якомога більше уваги своїй другій половинці. Брак спільного проведення часу з партнером буде слабкою ланкою у стосунках Рака цього місяця, особливо в першій половині місяця.

Буде корисно урізноманітнити спільне дозвілля в другій половині квітня і вирушити з коханою людиною в подорож.

Здоров'я: У квітні Раку потрібно перейти до здорового харчування. Сприятливо боротися із зайвою вагою, Рак цього місяця може здорово схуднути.

Гороскоп на квітень Діва

Кар'єра: У професійній сфері у квітні 2024-го Діві стане в пригоді вміння досягати поставлених цілей, наполегливо і не поспішаючи. Раціональність у поєднанні з прискіпливістю забезпечить Діві успіх. Вона буде здатна крок за кроком просуватися, як альпініст, до своєї мети.

Особисте життя: У квітні в особистому житті Діва все буде строго аналізувати. На низькій октаві це проявлятиметься егоїстичністю, дріб'язковістю, холодністю, ощадливістю.

А на високій - це аспект сплячої красуні, яка чекає на свого принца, щоб прокинутися і розквітнути. Потрібно постаратися встановити гармонію, рівновагу і красу всередині себе, і тоді принц на білому Мерседесі точно приїде.

Здоров'я: У квітні-2024 Діві потрібно уникати сильного нервового перенапруження, особливо на роботі. Злість, тривога і нерішучість можуть призвести до проблем зі шлунково-кишковим трактом. Сприятливо сісти на дієту, віддавати перевагу простій їжі, наприклад, кашам. Також слід менше вживати алкоголь.

Гороскоп на квітень Скорпіон

Кар'єра: У квітні в професійній сфері Скорпіону необхідно сконцентруватися на аналізі старих уроків і розробленні планів на майбутнє. У цей час може бути блискуче складено бізнес-план. Слід звертати увагу на повсякденні справи і рутину. Дрібні питання, які давно відкладалися, потребуватимуть негайного вирішення.

Особисте життя: В особистому житті у квітні 2024 року Скорпіонові бракуватиме чутливості та гнучкості щодо своєї другої половини. Побачивши вади, він не приховає своїх суджень. Скорпіон упевнений у тому, що він завжди правий, забуваючи про те, що в кожного своя правда. Тому в особистих взаєминах можливі деякі складнощі цього місяця.

Здоров'я: Скорпіони у квітні-2024 будуть схильні до запалень, гіпертонії і проблем із серцево-судинною системою. Потрібно намагатися уникати застуд, не перевтомлюватися, більше відпочивати. У разі погіршення самопочуття не варто займатися самолікуванням, інакше Скорпіон може довести себе до цугундера.

Гороскоп на квітень Водолій

Кар'єра: У професійній сфері Водолію у квітні 2024-го хотітиметься кудись бігти, прагнути вперед, досягати вершин і проявляти ініціативу. Його переповнюватиме енергія.

Особисте життя: У квітні 2024-го Водолій відчує, що стосунки з коханою людиною потребують реставрації, тому слід зробити крок назустріч - друга половина оцінить цей порив. Головним у цьому місяці буде щирість. Саме час задуматися про літній відпочинок. Якщо друга половина Водолія давно хотіла десь побувати, наприклад, на Мальдівах, то саме час організувати цю поїздку.

Здоров'я: Здоров'я Водолія у квітні-2024 залежатиме від уміння регулювати перепади настрою. Не можна допускати перевтоми і переохолодження. Потрібно більше бувати на свіжому повітрі; сприятливі ранкові та вечірні пробіжки. Особливо сприятливими для Водолія будуть поїздки за місто. Потрібно приймати вітаміни і черпати енергію в спілкуванні з друзями.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти