StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог назвав найнебезпечніші дні квітня: "Є загроза смертей"

27 березня 2024, 10:50
Кілька днів у квітні будуть дуже небезпечними, у цей час можливі ракетні удари і смерті.
Астрология, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші дні квітня/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, Главред

У квітні 2024 року буде кілька дуже небезпечних днів, у які є ризик ракетних ударів і смертей. У ці дні потрібно бути дуже обережними і не планувати на цей період часу ніяких важливих справ.

Таким прогнозом поділився астролог Влад Росс у гороскопі на квітень-2024. Він зазначив, що найбільш обережними варто бути у період сонячного затемнення 8 квітня, а також у кілька днів до і після цієї події. Наступними небезпечними днями будуть 10 квітня і період близько 24 квітня.

"Сонячне затемнення 8 квітня може принести стресові важливі події в першій третині місяця. Сам день затемнення, кілька днів до нього і кілька після – найскладніші дні. Весілля й операції на ці дні категорично не можна призначати", – зазначив астролог.

За його словами, ретроградний Меркурій цього місяця буде не дуже вдалим для всіх фінансових справ. Спостерігатиметься гальмування в роботі, може бути затримка зарплати. Тому, за словами Росса, важливі справи краще відкласти на травень.

"10 квітня Марс буде в з'єднанні з Сатурном, тобто планети великого і малого нещасть. У цей час можливі потужні удари. Також дуже ймовірні ракетні обстріли і різного роду жахи. Також на нас чекає складний повний Місяць із Плутоном. У цей час є небезпека смертей поблизу 24 квітня. Період дуже критичний", – попередив астролог.

Дивіться гороскоп на квітень-2024 від астролога Влада Росса:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Раніше астролог Ангеліна Вакуліна спрогнозувала, що останній тиждень березня буде пекельним для України. Вона назвала 9 міст України, які перебувають у підвищеній небезпеці.

Також раніше таролог і переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова зазначала, що Захід зробить РФ пропозицію в обмін на зупинку війни. Тарологиня припускає, що світ захоче домовлятися з Росією у найближчі 3 місяці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти