StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

2 дуже складні періоди у вересні: названо дати, коли потрібно бути обережними

2 вересня 2024, 18:40оновлено 14 вересня, 01:28
1509
Астролог Влад Росс розповів, з якими проблемами можна зіткнутися в перші дні вересня і в другій половині місяця.
гороскоп, Влад Росс, чоловік
Названо небезпечні періоди вересня / Колаж: Главред, фото: pixabay, Главред

Вересень-2024 - це час, коли в особистому житті можуть виникнути серйозні проблеми. Про це Главреду розповів відомий український астролог Влад Росс.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: "Будуть депресивні думки": астролог назвав дуже складні періоди вересня.

Перша половина місяця буде досить легкою. Це гарний час для того, щоб зайнятися своїм особистим життям.

"Планета стосунків Венера буде йти по своєму знаку зодіаку - Терези, а це значить, що це чудовий час для шлюбу. Люди з більшою охотою знайомитимуться, спілкуватимуться, вступатимуть у стосунки. У вересні буде легко знайти романтичних партнерів, адже Венера у Терезах - це завжди романтика", - каже Влад Росс.

У цей романтичний час може закрутитися навіть швидкоплинний роман. Він залишить приємні емоції без образ і претензій. Водночас астролог радить бути обережними в період з 2 по 7 вересня. У цей час Венера з'єднається з Чорним Місяцем. Багато людей можуть опинитися перед випробуванням спокусою і спокусою.

"Вас можуть провокувати на зайві дії, можуть розкритися старі незагоєні рани, серце може бути розбите. Також альфонс або утриманка можуть кинути на величезні гроші", - каже астролог.

Ще один небезпечний період очікується у 20-х числах місяця, коли Венера перейде в знак Скорпіона. Ситуація буде досить напруженою. Після 23 вересня почнеться час пристрастей і складних емоційних переживань.

Астролог радить не залишати з'ясування стосунків на цей час, оскільки емоції перекриватимуть здоровий глузд, через що буде складно зрозуміти одне одного. Це може призвести навіть до руйнування стосунків після 23-го вересня.

"Якщо ви маєте схильність "западати" на іншу людину у стосунках, зокрема, піддаватися залежності, цей час для вас буде особливо небезпечним. Тим, хто можуть зберігати контроль над собою та адекватно оцінювати ситуацію, а також уміють визначати, де маніпуляція, де щирість, нема чого боятися", - додав він.

У період, коли Венера буде в Скорпіоні, є великий ризик піддатися впливу інших людей.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться гороскоп від Влада Росса на вересень-2024:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти