StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень від Влада Росса: чого чекати в роботі, коханні та грошових справах

24 серпня 2024, 10:30
2929
Астрологічний прогноз на вересень обіцяє, що початок осені буде вдалим у плані грошей та одруження.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2024 року
Гороскоп на вересень від Влада Росса обіцяє вдалий для любовних і фінансових справ місяць / Главред

Вересень 2024 року дасть змогу відчути різні енергії планет: одні гальмуватимуть наші починання, інші – виступатимуть попутним вітром під час реалізації нових ідей. Радує, що цього місяця Меркурій перестане бути ретроградним і поступово почне набирати швидкість. Період до 12 вересня буде часом розгойдування, а після цієї дати Меркурій вийде з петлі і почне зрушувати з місця все, що гальмувалося: паперові справи, банківські операції, реалізацію домовленостей.

9-26 вересня Меркурій рухатиметься по своєму рідному знаку – Діви. У цей час підвищиться працездатність, буде більше спокою, збільшиться прагнення до порядку. Буде хотітися більшої структурованості, тому спочатку все буде чітко плануватися, і тільки потім можна буде приступити до реалізації задуманого. Поки Меркурій у Діві, особливо після 12 вересня, буде чудовий час для складання фінансових звітів, пошуку і найму бухгалтера, наведення порядку в паперах і документації.

Однак Меркурій зіткнеться також із напругою двох гігантів – Юпітера і Сатурна – приблизно в середині місяця. У цей же час буде і місячне затемнення. Тож, з одного боку, на нас чекає прекрасне розташування Меркурія, а з іншого – побічні ефекти від впливу на нього інших планет. Кілька знаків зодіаку відчують це досить болісно, оскільки на них буде дуже впливати місячне затемнення. Це стосується Діви, Близнюків, Стрільця і Риб. Але є надія, що правильне рішення все-таки буде знайдено, оскільки у 20-х числах вересня Меркурій "встане у вітрило" (це гармонійна конфігурація за участю вищих планет). У цей час на хвилі буде виносити з найскладніших ситуацій.

Вересень-2024 – це кармічний період року, коли починається черговий сезон затемнень. Тому ті події, які відбуватимуться особисто у вас, багато в чому матимуть кармічний характер і підтекст. При цьому в середині місяця зросте фатальність. Усе, що відбуватиметься поблизу затемнення, може суттєво вплинути на майбутнє і буде наслідком скоєних раніше вчинків.

18 вересня – перше затемнення сезону, і це буде приватне місячне затемнення. Відбудеться воно в 26-му градусі Риб, символ цього градуса – жінка, яка відрубує голову сплячому воїну. У вересні правитель однієї з могутніх країн може позбутися голови. Не дивуйтеся, якщо відрубають голову двійнику Володимира Путіна.

Пізніше, вже на початку жовтня, на нас чекає кільцеве сонячне затемнення в 11-му градусі Терезів. Це цікавий градус, він пов'язаний із хитрістю і підступністю. До речі, в 11-му градусі Терезів асцендент у Юлії Тимошенко і Бориса Джонсона, тому буде цікаво за ними поспостерігати.

1 вересня Уран стане ретроградним. Це свдчить про те, що багато планів і форм можуть гальмуватися цього місяця, а також переінакшуватися.

Плутон повернеться в знак Козерога 2 вересня, тому набирати міць будуть структури, які пов'язані з Китаєм, Іраном, Північною Кореєю. Усі тоталітарні країни і структури в цей час отримають міць і об'єднаються.

3 вересня з'явиться молодик. Цього дня потрібно загадувати бажання про те, коли і які проєкти ви хочете здійснити.

4 вересня ослабне Марс і перейде в зодіакальний знак Рака. Це обіцяє дуже великі зміни на фронті. Якщо Марс у Близнюках сприяв словесній боротьбі, то на Марсі в Раку інформаційна боротьба перейде на захист своєї вітчизни. Після 4 вересня у нас будуть дивовижні результати в Криму. ЗСУ будуть здійснювати неймовірні подвиги, коли Марс перейде в знак захисту Батьківщини – Рака.

Осіннє рівнодення буде 22 вересня, Сонце перейде в знак Терезів о 15:43, а Венера – в знак Скорпіона 23 вересня. Тому шлюби до 23 вересня сприятливі, а далі протипоказані, оскільки в укладеному в такий період шлюбі можна овдовіти, або ж усе закінчиться розлученням і руйнуванням стосунків.

Ділова активність

26 вересня Меркурій перейде у Терези, відтоді почнеться прекрасний період для конструктивних переговорів. 26-30 вересня – чудовий час для дипломатії та ділових партнерств, налагодження нових стосунків і здійснення вдалих угод.

Марс у Раку з 4 вересня посилюватиме емоції. Буде надзвичайно сильне емоційне залучення в будь-які процеси. Якщо вам чогось не хочеться робити, навіть не починайте. При Марсі в Раку потрібно хотіти чогось, емоційно до цього прагнути – це запорука успіху.

Якщо ви шукайте роботу, то положення Меркурія посприяє цьому, особливо після 12 вересня. Головне – чітко знати свої цілі в роботі, підготувати правильне резюме і надіслати його. На Меркурії в Діві, 9-26 вересня, можна знайти надійних чудових працівників, роботодавцям це варто враховувати, адже можна буде сколотити хорошу команду.

Дивіться відео гороскопу на вересень-2024 від астролога Влада Росса:

Поточні питання можна не відкладати, оскільки затемнення – не привід кидати всі справи і тільки рефлексувати. У цей час про себе можуть нагадати завдання, які потрібно терміново розв'язувати, оскільки це буде важливо для розвитку вашої компанії і кар'єри.

Якщо ви починаєте нову справу і шукайте співробітників, то для ефективності всієї справи зараз важливо створити на роботі атмосферу згуртованості та захищеності.

Гроші

Фінансова тема у вересні 2024-го більше тішитиме, ніж засмучуватиме. У плані грошей перший місяць осені буде набагато цікавішим, ніж серпень, який був на ретроградному Меркурії. Ситуація на небі для реалізації фінансових планів буде цілком позитивною.

Фінансового краху або кризи у світі не передбачається. Як я передбачав, щойно Меркурій став ретроградним у серпні, ледь не звалився світовий фінансовий ринок, особливо японський: просто в перший день ретроградності, 5 серпня, стався глобальний обвал фондових ринків.

Сонце зараз дуже активне, а в роки високої сонячної активності зазвичай не трапляється фінансовий колапс. Світова фінансова криза загрожує нам не раніше 2028 року. У будь-якому разі сонячна активність почне знижуватися відразу після 2026 року, тому 2027-2028 вже під питанням. Та й у роки з вісімкою все загрожує.

Також до 2028-го можна бути впевненими в біткоїні та інших криптовалютах, а далі може бути все що завгодно.

Кохання і стосунки

Зірки в першій половині вересня-2024 сприятимуть тому, щоб зайнятися особистим життям. Планета стосунків Венера буде йти за своїм знаком зодіаку – Терези, а це значить, що це чудовий час для шлюбу. Люди з більшою охотою знайомитимуться, спілкуватимуться, вступатимуть у стосунки. У вересні буде легко знайти романтичних партнерів, адже Венера у Терезах – це завжди романтика.

Сприятливий час, щоб завести швидкоплинний роман, який, утім, обіцяє залишити цілком приємні враження без образ і взаємних претензій, навіть якщо ви одружені або заміжні.

Однак у перші дні місяця, особливо 2-7 вересня, слід бути обережнішим, оскільки Венера з'єднається з Чорним Місяцем, і до них наблизиться Місяць. У цей час можна зіткнутися зі спокусами та спокусами. Вас можуть провокувати на зайві дії, можуть розкритися старі незагоєні рани, серце може бути розбите. Також альфонс або утриманка можуть кинути на величезні гроші.

У 20-х числах вересня варто бути обережнішими, адже в цей час Венера буде напруженою і перейде в знак Скорпіона. Після 23 вересня настає час пристрастей, складних емоційних переживань. Не залишайте з'ясування стосунків на цей період, оскільки буде складно зрозуміти одне одного, а емоції можуть перекривати здоровий глузд. Тому руйнування стосунків можливе після 23-го числа.

Якщо ви маєте схильність "западати" на іншу людину у стосунках, зокрема, піддаватися залежності, цей час для вас буде особливо небезпечним. Тим, хто можуть зберігати контроль над собою й адекватно оцінювати ситуацію, а також уміють визначати, де маніпуляція, де щирість, нема чого боятися. Взагалі, за Венери у Скорпіоні завжди великий ризик піддатися впливу інших людей.

Поїздки і подорожі

6-9 вересня в поїздках можуть бути неприємні несподіванки і події, які складно передбачити в дорозі. Поїздки, намічені на 17-20 вересня, поблизу місячного затемнення, взагалі можуть бути перенесені або анульовані. Тому на ці дати краще не купувати квитки, особливо на літаки.

Сприятливі дні для поїздок у вересні-2024:

  • на море, до водойми – 10, 16, 24, 26;
  • у будинки відпочинку та санаторії – 10, 16, 24, 26;
  • у гори – 12, 13, 14, 15;
  • піші прогулянки, походи, поїздки за місто – 22, 23;
  • близькі подорожі, поїздки на дачу – 22, 23;
  • з метою відвідування семінарів і тренінгів – 5, 10, 14, 15, 22, 23;
  • ділові поїздки – 12, 13, 14, 21, 22, 29, 30;
  • з метою відвідування атракціонів, розваг, поїздки у великі міста – 1, 10, 14, 15, 21, 22, 27, 28.

Найнесприятливіші дні для поїздок у вересні: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 17, 18, 19, 20, 25.

Небезпеки місяця

Перший складний період вересня випаде на 2-3 числа. Це буде молодик. У цей час відчуватиметься занепад сил, будуть спокуси і зради, можливий конфлікт бажань. Компенсацією тут буде прибирання, розчищення простору – і матеріального, і інформаційного. Сприятливо викинути старі меблі й непотрібні речі.

16-20 вересня буде складний повний місяць у поєднанні з місячним затемненням. У цей період краще не робити різких рухів і не намагатися йти проти обставин. Будуть долати депресивні думки та песимізм. Однак, незважаючи на складний емоційний стан, буде шанс виплисти, оскільки у точки затемнення буде і кілька позитивних аспектів. Це затемнення несе в собі заряд складних трансформаційних процесів, але на багато подій поблизу затемнення вплинути буде неможливо.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити у вересні

У вересні 2024 року рекомендується: складати плани і стратегії, чітко їм слідувати, особливо після молодика; займатися скрупульозною роботою, яка вимагає занурення в деталі; проводити важливі ділові переговори, особливо наприкінці місяця; шукати і структурувати важливу інформацію; емоційно втягуватися в справи; шукати нову роботу і приймати нових співробітників; реалізовувати фінансові плани; робити важливі покупки; підписувати важливі контракти, зокрема й такі, що стосуються нерухомості; об'єднуватися в спілки та шукати нових ділових партнерів; закохуватися і брати шлюб до 23 вересня.

У вересні 2024 року не рекомендується: починати нові проєкти, особливо поблизу затемнення, тобто в середині місяця; чинити опір обставинам 16-20 вересня; піддаватися спокусам і спокусам; вірити домислам, а не фактам; форсувати події в бізнесі та справах.

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти