StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

5 знаків зодіаку, які не стануть щасливчиками в серпні-2024

2 серпня 2024, 02:00оновлено 3 серпня, 12:26
4700
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких серпень 2024 року буде не тільки проблемним.
гороскоп, Влад Росс, дівчина
Гороскоп на серпень-2024 від Влада Росса / Колаж: Главред, фото: pexels, Главред

Гороскоп на серпень 2024 року говорить про те, що в житті п'яти знаків зодіаку буде досить нестабільна ситуація. Їх може атакувати низка невдач, водночас будуть і щасливі моменти.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 5 знаків зодіаку, для яких серпень буде досить нейтральним.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Починається "біла смуга": 3 знаки зодіаку, яким дуже пощастить у серпні.

Гороскоп на серпень Овен

Сприятливі дні серпня для Овна: 1, 5, 14, 20, 29.

Несприятливі дні серпня для Овна: 7, 17, 22, 27.

Кар'єра. На початку серпня Овен буде дуже активним і працездатним, особливо якщо він зайнятий творчістю або мистецтвом. Утім, навіть ті Овни, чия діяльність далека від мистецтва, зможуть проявити себе з найкращого боку.

У середині місяця долею Овна стане нудна рутинна робота, в якій можуть виникати складні ситуації. Потрібно бути більш організованими, не випускати з уваги дрібниць і ретельно перевіряти результати своєї роботи, якщо було допущено помилку.

Гроші. У фінансовому плані серпень 2024-го для Овна буде досить складним періодом. Не можна виключати зниження рівня доходів. Не варто відкривати бізнес, ризикувати, укладати угоди, оформляти фінансові документи, пов'язувати себе кредитними зобов'язаннями.

Особисте життя. У серпні в Овна можуть бути зустрічі з неординарними особистостями - або з видатними людьми, або з навіженими. Також висока ймовірність познайомитися з майбутньою другою половиною на вечірці, дружній зустрічі, у лазні або на морі. Можуть бути прекрасні курортні романи. Наприкінці місяця стосунки з новими знайомими можуть стати більшими, ніж просто приятельськими.

Здоров'я. Весь серпень-2024 Овен буде енергійним. Серйозних проблем зі здоров'ям не передбачається. Однак у першій половині серпня може підвищитися чутливість до продуктів харчування, косметичних і лікарських препаратів - великий ризик появи алергічних реакцій. Тому алергікам важливо вчасно приймати таблетки.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на серпень Телець

Сприятливі дні серпня для Тельця: 6, 12, 19, 23.

Несприятливі дні серпня для Тельця: 4, 8, 13.

Кар'єра. Зоряна обстановка в серпні обіцяє Тельцю хороші перспективи у сферах, пов'язаних із комунікацією, торгівлею, а також під час укладення різного роду угод. Можна буде навіть налагодити знову старий бізнес, відновити важливі речі. Удача в багатьох відношеннях буде в другій половині місяця.

Тельцю слід бути готовим до того, що наприкінці серпня з ним багато радитимуться, на нього рівнятимуться і вимагатимуть від нього допомоги.

Гроші. У серпні 2024-го ймовірні конфлікти на фінансовому ґрунті як між друзям і родичами, так і на державному рівні. Тому слід бути обережнішими.

Особисте життя. Творча енергія Тельця в серпні проникне у сферу особистих стосунків, що позначиться на ній найпозитивнішим чином. Телець виявить, що багатьох проблем можна уникнути. Головне - відмовлятися від шаблонів поведінки. Незвичайні побачення, оригінальні подарунки, сюрпризи, особливо без приводу, дивуватимуть Тельця. Та й він сам зможе цим здивувати свого партнера.

Вільним Тельцям слід знати, що в серпні висока ймовірність зустріти своє кохання в інтернеті.

Здоров'я. Тельцю слід постаратися максимально активно провести першу половину серпня. Не потрібно відмовлятися від пропозиції взяти участь у спортивних заходах і турпоходах. До речі, наші Тельці на Олімпіаді можуть досягти хороших успіхів. Наприкінці місяця будь-які водні процедури (похід у лазню, відвідування басейну, приймання ванни) будуть особливо корисними для Тельця: вони знімуть м'язову напругу і допоможуть абстрагуватися від поганих думок.

Гороскоп на серпень Діва

Сприятливі дні серпня для Діви: 3, 9, 17, 21, 29, 31.

Несприятливі дні серпня для Діви: 6, 12, 14, 15, 23, 24.

Кар'єра. У серпні 2024-го буде фартити Дівам, які є представниками творчих професій. Діву мучитимуть сумніви з приводу того, а чи варто займатися тим, чим вона займається, може, потрібно спробувати себе в чомусь іншому. Ці сумніви розвіються тільки до кінця місяця. У цей час варто розглядати можливість нового циклу професійного навчання або повернутися до старого навчання.

Гроші. Багато часу в серпні Діва присвячуватиме матеріальним питанням. Якщо їй буде потрібна допомога, то вона прийде з несподіваного боку. Фінансовий успіх обов'язково прийде, якщо Діва буде прагматичною й економною.

Особисте життя. Серпень буде досить успішним періодом для Діви в плані особистого життя, оскільки Венера, планета кохання, буде в знаку Діви. Тільки необхідно пам'ятати, що, крім високих почуттів і сильної сексуальної енергії, необхідне вміння домовлятися з партнером. Вільні Діви зуміють завоювати серце того, хто їй дуже подобається. З'явиться реальний шанс на взаємність. Не потрібно боятися робити перший крок, навіть якщо Діва - жінка. З ніжними зізнаннями цього місяця поспішати не варто, але партнер має звикати.

Здоров'я. У серпні Діва почуватиметься здоровою і бадьорою. Важливо в усьому дотримуватися міри. Організм буде чутливий до неякісних продуктів, що може призвести до харчових отруєнь. Потрібно їсти часто, але маленькими порціями. Корисними будуть різні каші. Також важливо дотримуватися обережності в їжі, інакше, наприклад, може застрягти рибна кістка в горлі.

Діві сприятливо в серпні носити одяг пастельно-зелених тонів, сірого або блакитного кольорів. У жодному разі не потрібно віддавати перевагу похмурим тонам.

Дивіться гороскоп на липень 2024 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на серпень Стрілець

Сприятливі дні серпня для Стрільця: 1, 2, 10, 15, 23, 29.

Несприятливі дні серпня для Стрільця: 3, 6, 18, 20, 22, 31.

Кар'єра. Щоб узяти нову кар'єрну висоту в серпні 2024 року, Стрільцю потрібно пожертвувати якимись своїми звичками, комфортом. Можливо, Стрільцю запропонують таку роботу, через яку йому доведеться переїхати, змінити місце проживання - там на нього чекатиме успіх.

На передній план вийдуть честолюбні прагнення Стрільця. Потрібно зробити крок назустріч новому і не втрачати надію.

Гроші. Для поліпшення фінансового становища в серпні Стрільцю непогано буде знайти підробіток або вкласти кошти в прибуткову справу. Можна попросити в керівництва надбавки до зарплати.

Особисте життя. У самотніх Стрільців у серпні з'явиться нове захоплення, тому можна сміливо заводити знайомства. Однак не потрібно поспішати ухвалювати серйозні рішення під впливом пориву.

Здоров'я. У серпні через неуважність Стрілець перестане правильно харчуватися. Він буде поспішати, а тому ковтатиме їжу, не прожувавши її. Тим самим, він може зіпсувати своє травлення. Шлунок Стрільця має бути наповнений корисною їжею, особливо салатиками. Потрібен повноцінний відпочинок, розваги на свіжому повітрі, прогулянки.

Гороскоп на серпень Риби

Сприятливі дні серпня для Риб: 4, 8, 9, 16, 17, 22.

Несприятливі дні серпня для Риб: 1, 2, 10, 11, 19, 29.

Кар'єра. У серпні 2024-го Рибам не варто допускати завалу на роботі, оскільки запущені справи у вересні принесуть проблеми. Слід сумлінно виконувати свої посадові обов'язки.

Гроші. Фінансове становище Риб у серпні буде невизначеним. Гроші будуть водитися від випадку до випадку. Можливо, Риби виявляться не в змозі утримати зароблене, бо підуть у розгул. Тому важливо економити.

Особисте життя. У серпні у Риб можуть бути сильні почуття, які часом завдають дискомфорту і їм самим, і їхній коханій людині. Для Риб важливо, щоб їх не штормило, і все перейшло в спокійне русло.

Представникам цього знака, у яких поки що немає другої половини, зірки обіцяють знайомство з людиною, з якою відразу може виникнути сильний емоційний зв'язок. Можливо, ця людина повністю змінить Риб на найближчий час і увійде в їхнє життя так, що Риби перетворяться. У будь-якому разі, квапити події не варто - просто насолоджуйтеся спілкуванням і дізнавайтеся одне одного, а час усе розставить на свої місця.

Здоров'я. У серпні у Риб не буде таких проблем зі здоров'ям, які б поставили їх у глухий кут. Через особливості психіки всі захворювання Риб безпосередньо пов'язані з їхнім душевним спокоєм. Сприятливі консультації астролога або психолога. Якщо Риби щасливі й задоволені, їхнє здоров'я буде в порядку. За обставин, що невдало складаються, Риби можуть захворіти, і жодні ліки не зможуть поліпшити стан. Крім того, в серпні Риби будуть схильні до захворювань носоглотки. Тому не варто пити холодних напоїв і уникати протягів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти