StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жорсткі сварки і розлучення: названо період, коли в багатьох сім'ях почнеться криза

1 серпня 2024, 18:10оновлено 3 серпня, 12:26
782
У багатьох сім'ях у серпні почнеться дуже складний період із великою кількістю сварок.
гороскоп, Влад Росс, стосунки
У багатьох стосунках у серпні почнеться криза / Колаж: Главред, фото: pexels, Главред

Багато сімей зовсім скоро накриє "чорна смуга". Їхні стосунки буквально почнуть тріщати по швах. Не виключено, що все може призвести навіть до розлучення. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий український астролог Влад Росс.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Починається "біла смуга": 3 знаки зодіаку, яким дуже пощастить у серпні.

Уже в серпні багато пар переживатимуть жорстку кризу.

"Партнери віддалятимуться один від одного або будуть нетерпимішими до недоліків другої половини, ніж зазвичай. Почнуться причіпки через немитий посуд, розкидані шкарпетки тощо, а вони можуть призвести до розлучення", - сказав Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео з інтерв'ю Влада Росса на Главреді:

Раніше Влад Росс розповів про те, що Україні загрожують серйозні обстріли вже в серпні 2024 року. Також цього місяця можуть початися і перші спроби українського контрнаступу. Найнебезпечнішою для України буде друга половина місяця.

Він також додав, що в України є шанс завершити війну. 25 грудня 2024 року і 25 червня 2025 року буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. За словами Росса, цей транзит впливатиме протягом усього року, а поблизу названих дат буде особливо яскраво себе проявляти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти