StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикраса будинку на Хелловін 2021: оригінальні ідеї декору

28 жовтня 2021, 16:14
Як прикрасити кімнату на Хелловін - добірка ідей Главреда.
Прикраса будинку на Хеллоуїн
Як прикрасити кімнату на Хеллоуїн / ua.depositphotos.com/

Свято Хелловін має недобру славу і багато з побоюванням поглядають на чорних кішок 31 жовтня. Однак для багатьох - переддень Дня всіх святих - відмінний привід долучитися до загальних веселощів і декорувати свій будинок в оранжево-чорно-білій гамі – головних кольорах свята темних сил.

Про те, чому павуків в день розгулу нечисті потрібно обходити стороною, читайте в нашому матеріалі: Хеллоуїн 2021: дата, традиції свята, як себе розважити напередодні Дня Всіх Святих.

Друзям в цей день можна відправити пару рядків у віршах і прозі, і листівку: Хеллоуїн 2021: прикольні поздоровлення і страшно красиві картинки до свята.

відео дня

Дітям теж буде чим себе зайняти в день, коли темні сили виходять у світ живих. Вироби на Хеллоуїн урізноманітнюють дозвілля і стануть відмінним декором для дому.

Оформлення квартири на Хелловін

Перше, що можна прикрасити, щоб привнести атмосферу містичного свята в будинок – це вікна. Це дуже легко - вирізати з кольорового паперу трафарети всіх найголовніших персонажів передодня Дня всіх святих і приклеїти їх на вікна. Для тих, хто не пасує перед труднощами - їх можна намалювати.

Прикраса
Прикраси на Хеллоуїн своїми руками
Хеллоуїн 2021
Прикраса будинку на Хеллоуїн

Незамінний атрибут прикраси квартири на Хелловін - павутина. Її можна виготовити з підручних засобів, а можна прикрасити вже готовою. У будь-якому випадку атмосфера свята буде дотримана!

Хеллоуїн 2021
Прикраса кімнати на Хеллоуїн
 Хеллоуїн 2021
Прикраса квартири на Хеллоуїн

Вхідні двері теж заслуговують на особливу увагу. Зробіть їх особливим порталом між світом живих і мертвих, прикрасивши тематичними вінками.

Хеллоуїн 2021
Декор на Хеллоуїн
 Хеллоуїн 2021
Декор на Хеллоуїн своїми руками

Якщо ви не плануєте вбратися в костюм відьми, сідати на мітлу і летіти на вечірку – запалюйте свічки. Магічний напівтемрява свічок огорне ваш будинок особливою атмосферою. А напружені моменти фільму жахів або книги (куди ж без них) будуть відчуватися гостріше.

 Хеллоуїн 2021
Свічка на Хеллоуїн
Хеллоуїн 2021
Хеллоуїн 2021 / ua.depositphotos.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти