StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поробки на Хелловін з дітьми: 5 простих ідей для веселого свята

29 жовтня 2021, 13:08
Прості поробки з підручних матеріалів на Хеллоуїн, щоб дітям не було нудно.
Вироби на Хеллоуїн своїми руками
Вироби на Хеллоуїн своїми руками / ua.depositphotos.com/

Хеллоуїн 2021 не за горами. Це свято кожен любить відзначати по-різному: вбиратися в костюми нечистої сили, прикрашати будинок гарбузами або проводити вечір за читанням страшних історій. А ось з дітьми в період канікул можна зробити страшно красиві поробки на Хеллоуїн.

Про те, як вирізати ліхтар Джека напередодні Дня всіх святих, читайте в нашому матеріалі: Гарбуз на Хеллоуїн своїми руками: як зробити найстрашнішу.

Також на Хеловін можна приготувати страшно смачно частування. Як задобрити темні сили смаколиками, читайте в нашому матеріалі: Печиво на Хелловін: топ-3 рецепти страшно смачної випічки.

На період осінніх канікул випадає наймістичніше свято осені - Хеллоуїн. Це прекрасна можливість провести день всією сім'єю і прикрасити квартиру всією атрибутикою свята, зробленої своїми руками.

Поробки на Хелловін своїм руками

Прикрашати будинок гірляндами можна не тільки на Новий рік. Спробуйте оновити інтер'єр саморобними гірляндами з привидів, гарбузів і кажанів.

Складіть папір гармошкою і на верхній частині паперу намалюйте шаблон. Вирізуйте і разом з дітьми малюйте страшні пики вашим персонажам. Поекспериментуйте з чорним папером.

Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн з паперу
Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн з дітьми

Якщо ви вирішили з дітьми влаштувати справжню вечірку, потрібно подбати про декорування посуду. Прикрасити можна трубочки для напоїв.

Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн для дітей

Свято Хеллоуїна не обходиться без відьми. І якщо вбиратися в помічницю нечистої сили немає бажання, можна спробувати зробити її з паперу.

Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн з підручних матеріалів
Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн з паперу своїми руками

Згідно з переказами, побачивши павука напередодні Дня всіх святих, чіпати його не можна. Однак ніщо не може перешкодити зробити павука з пластиліну власноруч.

Вироби на Хеллоуїн
Вироби на Хеллоуїн з пластиліну
Павук з пластиліну
Вироби на Хеллоуїн

Орігамі на Хеллоуїн не тільки захоплююче, але і корисне заняття. Воно тренує дрібну моторику. Спробуйте зробити з малюком забавного кажана з кольорового паперу. І не зупиняйтеся тільки на одній кольоровій гамі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти