StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скільки часу люди витрачають на гаджети: відповідь фахівців

13 січня 2022, 02:53оновлено 17 січня 2022, 19:33
У середньому люди витрачали на смартфони по 4,8 години на день. Тобто, близько третини їхнього вільного часу, що на 30% більше роком раніше.
Смартфони
Скільки часу люди витрачають на гаджети / УНІАН

Компанія App Annie проаналізувала звички власників смартфонів і з'ясувала, що в минулому році люди користувалися гаджетами довше, ніж будь-коли, йдеться в звіті.

У середньому люди витрачали на смартфони по 4,8 години на день. Тобто, близько третини їх вільного часу, що на 30% більше роком раніше. Також вони занурювалися в гаджети під час виконання своєї роботи і розваг.

Таким чином, минулого року на 5% збільшилася кількість завантажень мобільних додатків. А витрати користувачів на це зросли на 19%.

відео дня

Крім того, експерти відзначають, що в поточному році можуть збільшитися і витрати на рекламу. Очікується, що вони досягнуть 350 мільярдів доларів, в той час, як в минулому збільшилися на 23% і склали 295 мільярдів доларів.
читайте такожОпубліковано рейтинг кращих Android-смартфонів по співвідношенню ціни і якості

Відзначимо, App Annie вивчає ринок мобільних технологій. Дана оцінка проводилася серед власників Android-смартфонів на десяти великих ринках.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти