StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скільки шампанського можна випити нешкідливо для тіла - відповідь експерта

15 березня 2021, 00:54
Фахівець розповіла, що все-таки є певна доза шампанського, вживання якої не приносить жодної, більш-менш помітної, шкоди для організму будь-якої людини.
шампанське
Скільки шампанського нешкідливо пити для здоров'я / Yoann JEZEQUEL / Flickr

У певній кількості шампанське може бути корисним для здоров'я, оскільки його споживання пов'язане з проявом позитивного психологічного ефекту. Портал Greenpost опитав фахівців і ті назвали точну дозу цього напою, яка буде корисна для організму.

"Можете собі дозволити один-два келихи за святковим столом. У невеликих дозах ігристе вино розслабляє, заряджає позитивною енергією, надає важливий психологічний ефект", - заявила кандидат фармацевтичних наук Ганна Кошечкіна.

Вона зазначила, що якщо випити більше, ніж один-два келихи, то корисна дія напою зійде до мінімуму. Кошечкіна попередила про можливість шампанського сильно пиячити, оскільки воно містить вуглекислий газ і сприяє швидкому засвоєнню алкоголю. Випите у великій дозі воно може сприяти інтоксикації організму, яка загрожує здоров'ю.

"Ігристе вино протипоказане людям з хронічними захворюваннями, вагітним і годуючим жінкам, дітям, людям з індивідуальною непереносністю цього напою", — підсумувала Кошечкіна.

читайте такожНазвано саме некалорійне шампанське

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти