StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді оливковий манікюр і гірчичні нігті: гарні ідеї дизайну і фото

15 жовтня 2020, 14:33оновлено 28 жовтня 2020, 14:13
У оливкового кольору багато відтінків, тому можна зробити модний осінній манікюр градієнт. Гірчичний колір теж красиво впишеться в цю колірну гамму.

Осінній манікюр - різний, і в цьому його принадність. І він завжди незвичайний. Коли листя на деревах починають міняти забарвлення, так і хочеться зробити гарний оливковий манікюр або пофарбувати нігті лаком гірчичного кольору.

відео дня

Ці два кольори гармонійно виглядають на тлі майже зів'ялої природи, і вже давно стали основою ідеального манікюру, який умиротворяє, заспокоює і заземлює.

Якщо хочете доповнити свій повсякденний образ стильним осіннім манікюром, то зверніть увагу на лаки оливкового або гірчичного кольору – вони гармонійно поєднуватимуться з будь-яким одягом і будуть доречні в будь-якій ситуації.

Також зверніть увагу на те, що темно-оливковий лак найкраще комбінується з фіолетовим, а світло-оливковий - з бузковим. Крім того, будь-який відтінок оливкового в дуеті з чорним, білим, бежевим і рожевим лаками дасть на виході приголомшливий результат.

Що стосується гірчичного кольору, то він вдало поєднується з тим же оливковим відтінком, а також коричневим, помаранчевим і теракотовим. Звичайно ж, базові кольори – чорний, білий і сірий теж можна сміливо використовувати під час створення стильного гірчичного манікюру 2020 на осінь.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів оливкового і гірчичного манікюру на осінь 2020 – подивіться, там зібрані яскраві зразки, які заслуговують на увагу.

Модний оливковий манікюр осінь 2020

Оливковий французький манікюр

Френч у 2020 році став знову популярним, тому сміливо створюйте його в оливкових відтінках. Для того, щоб французький манікюр виглядав ефектно, можете кілька нігтів повністю покрити оливковим лаком.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Матовий оливковий манікюр

Кольорові матові лаки зараз знову у фаворі, тому матовий лак оливкового кольору стане основою наймоднішого манікюру на осінь 2020. Можете кілька нігтів покрити нюдовим лаком, а потім прикрасьте їх легкими художніми мазками – вийде стильно й оригінально.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Оливковий манікюр градієнт

В оливкового кольору багато відтінків, і якщо вам складно вибрати якийсь один, тоді вибирайте всі, і створюйте модний осінній манікюр градієнт. Сюди, до речі, можна додати нотку гірчичного кольору.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Модний гірчичний манікюр 2020 осінь

Класичний гірчичний манікюр

Восени в тренди вибився простий манікюр без прикрас. Його можна створити в домашніх умовах. Все, що потрібно – гарно пофарбувати нігті лаком гірчичного кольору. Але ефект неймовірний, а манікюр – модний, стильний і яскравий.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Гірчичний манікюр на короткі нігті

Модний манікюр на короткі нігті зробити легко - пофарбуйте всі нігті лаком гірчичного кольору, а на одному нігтику намалюйте чорним лаком те, що хочете сказати світу або осені. Це може бути абстрактний малюнок, пелюстка або геометричні фігури.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Манікюр гірчичний з білим

Для того, щоб гірчичні нігті заграли барвами, можете кілька нігтів покрити білим лаком, і на цих світлих нігтях, як на полотнах, малюйте все, що хочете – у вас вийде цікавий осінній манікюр 2020.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Модний осінній манікюр 2020 - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти