StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь прийшов чарівний фіолетовий манікюр - фото

15 вересня 2020, 05:06оновлено 16 вересня 2020, 20:10
Фіолетовий манікюр виглядає дуже вишукано, і він відмінно пасує для прохолодної осені.

Фіолетовий манікюр, як правило, вибирають впевнені і сміливі дівчата та жінки. Його люблять за багатогранність відтінків – фіолетовий буває дуже ніжним, він може бути суворим, похмурим і світлим. Кожна жінка знайде в палітрі фіолетового те, що подобається їй найбільше.

відео дня

Водночас фіолетовий колір вважається вибагливим, адже не кожен його відтінок буде доречний в тій чи іншій ситуації. З іншого боку, робити універсальний манікюр - це як весь час ходити у чорному. Нігті - це лише нігті, і якщо маєте настрій, то сміливо фарбуйте нігті фіолетовим лаком, а коли набридне – просто зітрете.

Відзначимо, світлі відтінки фіолетового краще вибирати для повсякденного гардероба, а темні залиште на особливий випадок або вечірку.

Особливо вдало і гармонійно фіолетовий лак виглядає на коротких нігтях або нігтях середньої довжини, тому всі ті, хто робить манікюр удома, бо має короткі нігті, можуть взяти цей колір на озброєння.

Фіолетовий манікюр виглядає дуже вишукано, і він відмінно пасує для прохолодної осені. Однак не бійтеся експериментувати і додавати до нього лаки інших відтінків. Наприклад, ідеальним поєднанням буде білий або чорний. Крім того, колір бузку і фіалки гарно поєднується з молочним, пісочним або бежевим лаками.

Фіолетовий також "товаришує" з рожевим, синім, зеленим або м'ятним відтінками. Тільки пам'ятайте - чим темніші відтінки ви виберете, тим важчим буде ваш манікюр, і навпаки - якщо хочеться легкості і м'якості, то орієнтуйтеся на світлі відтінки.

читайте такожУ моду на осінь повернувся гарний чорний манікюр - фотоМи зібрали для вас фотогалерею модних варіантів фіолетового манікюру на осінь 2020 - обов'язково подивіться, цілком можливо, якийсь з них достукає до вашого серця, і ви захочете його повторити.

Модний фіолетовий манікюр осінь 2020

Фіолетовий манікюр з малюнком

Існує багато ідей для прикрашання фіолетового манікюру. Наприклад, можете прикрасити нігті ручним розписом, фольгованою стрічкою, наліпками, трафаретами, стразами або пудрою. Однак це не означає, що ви маєте все це використовувати під час оформлення фіолетового манікюру. Річ у тім, що фіолетовий колір "багатий". Тому, працюючи з ним, намагайтеся не зробити цю красу вульгарною. Осінній манікюр фіолетового кольору виглядає скромно, але зі смаком.

Фіолетовий манікюр осінь 2020
Фіолетовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Фіолетовий манікюр з геометрією

Останнім часом геометрія на нігтях переживає щось на кшталт ренесансу - жінки хочуть чітко позначити рамки. І у кожної вони різні. Ось чому кінцевий варіант фіолетового манікюру з геометрією залежить від кількості ліній, форм, а також від їх поєднання. Хтось вважає за краще простий малюнок, а комусь подавай складну конструкцію.

Фіолетовий манікюр осінь 2020
Фіолетовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Чарівний фіолетовий френч осінь 2020

Якщо ви любите французький манікюр, то спробуйте зробити його з "посмішками" фіолетового кольору – така маленька деталь подарує купу вражень. Прикрашати такі нігті не обов'язково, хоча за бажання на одному з нігтиків можна розмітити кілька камінчиків.

Фіолетовий манікюр осінь 2020
Фіолетовий манікюр осінь 2020 / Instagram

читайте такожДоведеться включити фантазію: наймодніший нюдовий манікюр на осінь - фото Також можете фіолетовий лак (найкраще беріть ліловий відтінок) використовувати як основу нігтя, а кінчики біля країв пофарбувати білим лаком – вийде дуже ніжний френч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти