StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Час чарівливого бордового манікюру прийшов: новинки і фото

3 жовтня 2020, 10:10
Бордовий манікюр не потребує похвал - він подобається багатьом, адже виглядає на нігтях красиво, елегантно і дуже вдало.

Манікюр кольору витриманого вина, дорогих троянд, рубіна, граната і стиглої вишні оживає восени. Щойно небо починає сумувати й заливати все дощами, а сонце ховатися за важкими хмарами, жінки звертають увагу на темніші відтінки - і в одязі, і в манікюрі.

відео дня

І розбивається тут на дрібні камінці твердження психологів про те, що бордовий колір – це завжди про складні особистісні якості. Просто бордовий манікюр і нігті кольору марсала дарують відчуття тепла, якого всі восени потребують.

Водночас якщо говорити про справжніх шанувальників бордового кольору, то, як правило, це ті жінки, які чогось в житті вже досягли, і за спиною у них успішна кар'єра. Крім того, багато хто вважає, що цей колір притягує успіх, тому вибирає бордовий на шляху до досягнення своїх заповітних мрій і цілей.

Так чи інакше, бордовий манікюр не потребує похвал - він подобається багатьом, адже виглядає на нігтях красиво, елегантно і дуже вдало.

Ми сьогодні розповімо вам про новинки і тренди осіннього манікюру 2020 бордового кольору і марсала. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею - там зібрані свіжі зразки манікюру для натхнення.

Осінній манікюр марсала і бордові нігті 2020

Гарний осінній манікюр на короткі нігті

Ми вже не раз говорили про те, що довгі нігті стають рідкістю, в той час, як у коротких нігтів вже цілі полчища прихильниць. Жінки не припинили ходити до салонів краси, але їх уподобання змінилися. А бордовий лак, як і всі темні відтінки, на коротких нігтях виглядає дуже ефектно. Крім того, можна не хвилюватися з приводу прикрас – короткі нігті можуть без них обійтися. Бордовий манікюр 2020 на короткі нігті додасть вашому образу особливого шарму.

Бордовий манікюр осінь 2020
Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Бордовий манікюр із золотом

Скільки б не говорили модні стилісти, що в моді мінімалізм, жінки не готові відмовитися від блиску і золота. Саме тому все ще в моді бордовий манікюр з глітером, вкрапленнями золотої фольги і камінчиків. На щастя, бордовий лак поглинає всю вульгарність і на виході маємо елегантний манікюр на осінь 2020.

Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram
Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Манікюр марсала котяче око

Все ще в трендах манікюр, який переливається всілякими відтінками бордового кольору. Манікюр котяче око створює ілюзію коштовних каменів, в ньому жінки намагаються забутися, немов у вині, такі нігті притягують погляд і наповнюють енергією. І бордовий колір, і колір марсала відмінно пасують для манікюру котяче око 2020.

Бордовий манікюр осінь 2020
Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Новинка сезону - манікюр бордовий з помаранчевим

Якщо хочете цілком зануритися в осінній настрій, то можете один-два нігтики пофарбувати помаранчевим лаком (тільки не кислотним). А вже на помаранчевих нігтях можна намалювати листя, яке красномовно розкаже світу про те, що ви любите осінь і віддаєте їй шану. Насправді поєднання помаранчевого і бордового дуже вдале, манікюр виходить напрочуд оптимістичним.

Бордовий манікюр осінь 2020
Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Темно-бордовий манікюр

У бордового кольору багато відтінків, і одним з найпопулярніших в осінньому сезоні 2020 став темний бордовий. На перший погляд, може здатися, що нігті шоколадні або чорні, але насправді на ваших нігтях буде дуже благородний, насичений бордовий колір. Це дуже стильний манікюр на осінь 2020, який обов'язково треба спробувати зробити.

Бордовий манікюр осінь 2020
Бордовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Модний манікюр осінь 2020 - про що повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти