StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на зиму 2020 увійшли запаморочливі спортивні костюми - фото

28 листопада 2020, 07:25
Спортивні костюми стали надзвичайно привабливими, красивими й чарівливими – встояти перед ними складно.

Ми з вами живемо в дивовижний час, коли спортивні костюми стали частиною не тільки повсякденного гардероба. Ось до чого призводять бажання жінок - а вони втомилися підлаштовуватися під тренди, які не мають нічого спільного з сучасними реаліями. Так, вони готові виглядати на мільйон доларів, але тільки тоді, коли цього вимагає ситуація. В іншому - подавайте комфорт, зручність і красу в "одному флаконі".

Принаймні, вулична мода точно не терпить фальші, саме тому у 2020 році ми спостерігаємо повернення в тренди речей, які зазвичай були непомітними й тихими. У нашому матеріалі У моду на зиму прийшли чудові кардигани і теплі светри оверсайз ви можете дізнатися про одну з яскравих модних тенденцій сезону зима 2020-2021.

Популярність спортивних костюмів підігріла пандемія коронавірусу - ще навесні, коли більшість країн світу закрилися на повний карантин, затишний одяг раптово став центром всесвіту для багатьох.

Річ у тім, що багато хто почав працювати вдома, і спілкування у форматі відеоконференцій перевернуло розуміння моди – класичне офісне вбрання "заснуло" у шафах, а його місце зайняли модні речі неформального стилю - кежуал, а також спортивні костюми.

Справедливості заради відзначимо, що спортивні костюми стали надзвичайно привабливими, красивими і чарівливими – встояти перед ними складно.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші жіночі спортивні костюми 2020 - у нашій фотогалереї зібрані свіжі та актуальні зразки для натхнення.

Модні жіночі спортивні костюми 2020 2021 на зиму: на що звернути увагу

У моді спортивні костюми оверсайз

Якщо шукаєте ультрамодний спортивний костюм на зиму 2021, то орієнтуйтеся на моделі, які здаються великими й навіть безрозмірними. Це загальна модна тенденція, і вона "зачепила" й спортивні костюми. Це можуть бути моделі на флісі, а також в'язані спортивні костюми. Модні забарвлення - бежеві, кавові, цегляні, білі, сірі, бузкові, оливкові й блакитні.

Модні жіночі спортивні костюми 2020
Модні жіночі спортивні костюми 2020 / Instagram

Спортивні костюми з подовжених верхом - хіт сезону

На особливу увагу в сезоні зима 2020-2021 заслуговують спортивні костюми жіночі з подовженим верхом – толстовкою або худі. Однак це не обов'язково вільний верх – вже зараз у продажу знайдете чимало моделей в приталеному стилі. Ці костюми стануть знахідкою для всіх тих, хто втомився від укорочених речей, якими був насичений весь рік.

Модні жіночі спортивні костюми 2020
Модні жіночі спортивні костюми 2020 / Instagram

Спортивні костюми на хутрі для тих, хто мерзне

Для всіх тих, хто мерзне й шукає стильний і модний спортивний костюм, в якому тепло й затишно, радимо звернути увагу на моделі з верхом на хутрі. Штани йдуть з високою посадкою, а верх класичний, але теплий, адже всередині хутро. Також в моді костюми з хутряною обробкою – наприклад, на капюшоні.

Модні жіночі спортивні костюми 2020 / Instagram
Модні жіночі спортивні костюми 2020 / Instagram

Новинка сезону - в'язані спортивні костюми для жінок

Ще один приголомшливий варіант для тих, хто хоче мати стильний вигляд, і не вдягатися, нехай навіть удома, немов капуста – теплі в'язані спортивні костюми. Вони підкуповують оригінальними візерунками й чарами ниток, які часто нагадують про дитинство, сніг і радість.

Модні жіночі спортивні костюми 2020
Модні жіночі спортивні костюми 2020 / Instagram

читайте такожУ моду на зиму 2020 увійшли неповторні жіночі дублянки: фотоМодні спортивні костюми 2021 - що ще в моді:

  • Спортивні костюми з різним верхом.
  • Спортивні костюми з лампасами.
  • Запаморочливі спортивні костюми з принтами.
  • Кашемірові спортивні костюми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти