StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні стрижки 2020 для об’єму волосся на різну довжину - фото

3 серпня 2020, 06:01
Якщо у вас тонке волосся, то ніколи не стрижіть класичний боб – ця стрижка візуально "вб’є" об’єм.

Ми не завжди стрижемо волосся так, як хочемо. Зазвичай кожна жінка йде на певний компроміс, щоб отримати гарну стрижку, яка виглядатиме гармонійно.

відео дня

Буває, нам дуже сильно подобається якась актриса, співачка або модель, але дозволити собі таку стрижку, як у неї, не можемо - не тому, що майстер не зможе її зробити або вона буде занадто складною або занадто простою для нашого повсякденного життя. Часом все впирається в форму обличчя або структуру волосся.

Хоч скільки мрійте про довге волосся, але якщо воно у вас тонке і рідке, то мрії не судилося здійснитися. Звичайно, з огляду на сучасні прогресивні технології щодо нарощування волосся можна створити пишну шевелюру досить швидко - але, це все одно не своє волосся, багатьом буде некомфортно з цим жити, та й процедура не з дешевих.

Але є стрижки, які здатні візуально додати волоссю об'єму - здивуєтеся, але збоку здаватиметься, що волосся стало в кілька разів густішим, ніж є насправді.

Ми зібрали для вас варіанти модних жіночих стрижок 2020 для об’єму на різну довжину волосся - а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення

Модні стрижки для тонкого волосся 2020

Краща стрижка для об’єму на довге волосся

Кажуть, що якщо у жінки тонке волосся, то ідеальна стрижка для неї - коротка. Але це не так. Багато стилістів довели, що довге волосся можна підстригти так, що воно стане візуально об'ємнішим. Для цього треба підстригти волосся на рівні між бюстом і плечима. Кінці волосся можна підстригти або на одному рівні - тупий рівний зріз, або зрізи зробити грубими і різними.

Водночас внизу потрібно зробити легкі шари - не по всій довжині, а найближче до кінців. Крім того, починаючи від рівня підборіддя волоссю треба надати форми - пасма мають трохи обрамляти обличчя. Це трохи схоже на каскад - але не зовсім, адже в такому випадку шари в нижній частині шевелюри, а не по всій довжині.

А далі важливо правильно укласти волосся - обов'язково використовуйте мус для об’єму, і висушіть волосся починаючи від самих коренів.

Ідеальна стрижка до плечей для розкішного об'єму

Якщо у вас тонке волосся, то ніколи не стрижіть класичний боб – ця стрижка візуально "вб’є" об’єм. Зверніть увагу на стрижку тупий боб або лоб. Незалежно від того, яку довжину ви хочете зробити - до підборіддя, шиї, ключиці або плечей, головне, що має бути - це прямий, як під лінійку, зріз. Така стрижка миттєво надає волоссю розкішного об'єму.

Але найважливіше - вибрати правильну довжину, і саме тут приказка "сім разів відміряй - один раз відріж" має ключове значення. Крім того, блант боб приголомшливо виглядає з чубчиком - якщо вам такий стиль до душі.

читайте такожУ моді зачіски з 90-х з омолоджувальним ефектом - фотоА укладання може бути різним – наприклад, закрутіть легкі хвилі, які поки ще в тренді, або просто красиво витягніть праскою волосся. Проте не забудьте використовувати спрей для укладання волосся. А якщо вам до смаку вільніший стиль, то дайте волоссю висохнути природно - вийде гарна текстура.

Вдала коротка стрижка для об’єму волосся

Як вже говорилося вище, коротка стрижка і тонке волосся підходять одне одному. Щоправда, є маленьке уточнення - не всяка коротка стрижка додасть омріяного об’єму. Краще всього з цим завданням впорається жіноча стрижка піксі. Піксі - чудова і дуже практична стрижка для тонкого волосся, яка візуально робить волосся пишним. В ідеалі треба зробити такий варіант піксі, щоб з'явилося якомога більше шарів - тоді і чубчик здається об'ємнішим, і основна частина волосся зверху.

читайте такожБлант лоб і піксі – наймодніші жіночі стрижки на осінь 2020: фотоКрім того, ця стрижка не вимагає особливого догляду, адже ідеальна зачіска піксі – дуже лаконічна.

Для додаткового об’єму важливо нанести саме на вологе (у жодному разі не на сухе) волосся засоби для укладання волосся – тоді матимете пишне волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти