StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Секундний лайфхак без фена і плойки: як зробити об'єм волосся біля коріння невидимкою

4 вересня 2024, 17:02оновлено 14 вересня, 01:21
625
Блогерка показала на власному волоссі, що за допомогою двох невидимок можна зробити шикарний об'єм за лічені секунди.
Оксана Дадашова, об'єм волосся
Як зробити прикореневий об'єм волосся на весь день / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Доглянута жінка, з шикарним волоссям і класною укладкою точно буде ловити на собі погляди не тільки чоловіків, а й інших дівчат. Однак далеко не кожній вдається домогтися гарного прикореневого об'єму. Щастить дівчатам, у яких від природи густе або кучеряве волосся. Але як же зробити прикореневий об'єм для тонкого волосся?

Вихід є і він дуже простий. Б'юті-блогерка Оксана Дадашова розповіла, як зробити об'єм волосся надовго всього. Для цього вам знадобиться всього один предмет.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Ідеальний вибір навіть для тонкого волосся: які стрижки пасують для круглого обличчя.

відео дня

Як надати волоссю об'єму біля коріння

Блогерка показала, що за допомогою всього двох невидимок можна зробити об'єм біля коріння навіть на короткому волоссі. Якщо ви любите асиметричний проділ, то цей лайфхак підійде вам ідеально.

Спершу вам потрібно зробити рівний проділ і частину волосся перекинути з одного боку на інший. Цю частину волосся необхідно заколоти невидимками біля коренів, але так, щоб вони не були приколоті до іншої половини.

Після цього вам потрібно перекинути це волосся у зворотний бік, захоплюючи ще й пасма з іншої половини. Таким чином у вас має вийти асиметричний проділ і ви одразу помітите, що у вас з'явився шикарний об'єм.

Дивіться відео про те, як зробити прикореневий об'єм волосся за лічені секунди без фена і плойок:

Хто така Оксана Дадашова?

Оксана Дадашова - відома б'юті-блогерка. У неї є сторінка в Instagram, де вона розповідає і показує різні лайфхаки з макіяжем і зачісками. На цій сторінці у неї понад 82 тисячі підписників.

Раніше Главред розповідав про те, як зробити дивовижний японський масаж для обличчя від зморшок. Японські жінки роблять масаж кобідо. Цей масаж розгладжує зморшки, а також полегшує головний біль.

Також ми розповіли, які стрижки підходять для круглого обличчя. Є три стрижки, які чудово підійдуть жінкам з круглим обличчям. Вони матимуть гарний вигляд навіть з короткою довжиною і тонким волоссям.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти