StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Масаж для обличчя від зморшок: японки поділились дивовижним лайфхаком

14 серпня 2024, 04:50оновлено 23 серпня, 03:12
2607
Японські жінки роблять масаж кобідо. Цей масаж розгладжує зморшки, а також полегшує головні болі.
массаж лица
Масаж для шкіри обличчя від старості / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Більшість жінок хотіли б зберегти свою красу на довгі роки без жодних "уколів краси". Однак багато хто не знає, як правильно доглядати за своїм обличчям. З віком на ньому з'являються зморшки, втомлений вигляд. Водночас японці надовго залишаються молодими. Вони вже декілька століть користуються своїм секретним масажем для обличчя, за допомогою якого зберігають свою молодість та красу.

Весь секрет криється у масажі кобідо. У ньому налічується понад 40 швидких та повільних рухів. Слід зазначити, що кобідо - це частина комплексного підходу до збереження здоров'я та краси, який передбачає гарячі ванни, спеціальні маски та трав'яні настої. Японці переконані, що краса є результатом гармонії тіла, розуму та душі. Про це повідомляє журнал Elle.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Неслухняне пухнасте волосся: що робити, щоб була шикарна укладка.

відео дня

Яка користь кобідо

Під час правильно зробленого масажу кобідо глибоко пропрацьовуються м'язи обличчя, активізується кровообіг. До того ж вдасться запустити процеси ліфтингу та оновлення шкіри.

Курс такого масажу дозволить зменшити глибокі зморшки та набряки. Вважається, що він також може полегшити головні болі та стабілізувати нервову систему. Стимулювання певних точок на обличчі може впливати на енергетичні потоки в тілі.

Техніка масажу кобідо

Точковий масаж стимулює точки на обличчі, які пов'язані з різними органами та системами тіла. Він допомогає покращити кровообіг та зняти напругу.

Під час лімфодренажу здійснюються легкі та ритмічні рухи. Вони покращують відтік лімфи, зменшують набряки та покращують виведення токсинів з організму.

Глибокий масаж м'язів допомагає зняти напругу, покращує тонус та еластичність шкіри. За його допомогою відбувається зменшення зморшок.

М'які поглажування та розтирання покращують мікроциркуляцію крові. Це забезпечує шкіру киснем та поживними речовинами.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти