StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ідеальний вибір навіть для тонкого волосся: які стрижки пасують для круглого обличчя

28 серпня 2024, 20:34оновлено 14 вересня, 01:23
2940
Є три стрижки, які чудово підійдуть жінкам з круглим обличчям. Вони матимуть гарний вигляд навіть з короткою довжиною і тонким волоссям.
стрижка, волосся
Які стрижки роблять обличчя худішим / Колаж: Главред, фото: instagram/colibri_artem

Кожна жінка хоче виглядати на всі 100%. Красиве і доглянуте волосся може додати і так само забрати багато балів з усього образу. Важлива не тільки якість волосся, а й зачіска. У деяких випадках стрижка може не підійти вам. Так, наприклад, круглолицим дамам ідеально підійдуть далеко не всі стрижки.

Якщо у вас такий тип обличчя, то цей матеріал для вас. Главред розповість про те, яку стрижку краще зробити на кругле обличчя.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Секундний лайфхак без фена і плойки: як зробити об'єм волосся біля коріння невидимкою.

відео дня

Яка зачіска найкраще підходить для круглого обличчя

Є кілька універсальних стрижок, які підійдуть для жінок з круглим обличчям.

Піксі та віксі

Ці стрижки чудово підійдуть жінкам старше 40-50 років. Вони матимуть гарний вигляд навіть з тонким волоссям. Такі зачіски дуже легкі в носінні. Вони не вимагають ретельного укладання. Достатньо просто розчесати волосся і пасма вже будуть лягати на свої місця.

Варто зазначити, що під час стрижки піксі волосся на скронях і потилиці вкорочене, а на маківці - подовжене. Це дає змогу зберігати об'єм. Також можна зробити асиметричний чубок, який добре пасуватиме жінкам із круглим обличчям.

Віксі - приблизно така сама стрижка, але має більш кошлатий вигляд. Вони створюватимуть ефект кучерявого волосся. Така багатошаровість створює додатковий об'єм.

Каскад

Шикарним вибором стане каскад. Він чудово пасує власницям тонкого і рідкого волосся. Ця стрижка дуже легка в укладанні й не вимагає особливих зусиль. Найкращий вигляд вона має на волоссі середньої довжини. Пасма, які будуть злегка падати на обличчя, зможуть приховати щічки і зробити обличчя худішим.

Боб

Ця стрижка пасуватиме жінкам із круглим обличчям, які мають волосся середньої довжини. Така зачіска зможе надати круглому обличчю більш витягнутої форми. Варто зазначити, що є кілька видів стрижки боб, кожна жінка зможе підібрати ту, яка найкраще підходить їй.

Блант боб - стрижка з прямим зрізом. Лонг-боб - довша стрижка. Боб-ковбой - довжина не нижче підборіддя з філірованими кінцями.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти