StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися об'ємні резинки і банти для волосся з 1990-х: фото

25 травня 2020, 12:15
Прийшов до нас з "лихих" 90-х дивний, але дуже зручний аксесуар для укладання волосся – об'ємна резинка.

Карантин уже пом'якшують, і цілком можливо, ви вже встигли зробити стрижку. А може ви не поспішаєте планувати похід до салону краси, бо сидячи вдома трохи переглянули пріоритети, і вирішили відростити волосся, змінити імідж або колір волосся, але остаточне рішення зависло в повітрі.

відео дня

Але ви маєте знати, що мода не стоїть на місці, а вимушене затишшя для багатьох трендів стало випробуванням, адже якщо щось не зайшло, то скільки б про це не писали в модних журналах, воно все одно йде в минуле без гучних оплесків, захоплених поглядів і крихти жалю.

Скажімо, на початку року всі говорили про те, що в 2020 році в моді пишні кучері і зачіски в стилі 80-х, що нагадують вибух на макаронній фабриці. Разом з тим уже зараз на перший план знову вийшло гладке волосся – воно актуальніше, ніж романтичні завитки.

Крім того, спостерігається акцент на ретро – у тренди вибилися аксесуари, які в моді були 30 років тому.

Главред зібрав головні тренди зачісок на літо 2020 – подивіться нашу фотогалерею для натхнення, а раптом вам захочеться повторити якийсь образ.

Модні зачіски 2020 на літо – тренди

Чубчик-шторка з 1970-х

Чубчик стали популярними минулого року, але з 2020-го вони поки нікуди не зникли. Дитячий чубчик, подовжений, прямий або на бік – який вам найбільше пасує, такий і вибирайте. Але якщо говорити про найяскравіший чубок 2020 – то це варіант з 1970-х у стилі Бріджит Бардо – розкішний і дуже стильний чубчик-шторка заслуговує на особливу увагу.

Мокре волосся

Цей тренд не для всіх – він перекочував у моду 2020 з минулого року. Ваше волосся повинно виглядати так, немов ви вийшли з океану і прогулюєтеся пляжем – трохи розпатлане, вологе волосся для тих, хто хоче підкреслити свою сексуальність і згадати про подорожі.

читайте такожСтрижки на середнє волосся 2020 – модні зачіски на літо: фото

Банти в стилі 90-х

Ох, напевно, багато хто з вас пам'ятає ті часи в 90-х, коли всі дівчата в школі мали різнокольорові банти – дуже часто їх шили самотужки з тканин або стрічок, які вдалося знайти вдома. Мода-2020 навіщось "відкопала" для нас цей чудовий і дуже жіночний аксесуар, який гарно доповнить і освіжить образ.

Низький хвіст

Ще один простий спосіб гарно укласти волосся – це гладкий низький хвіст. Ви можете витягнути волосся, або навіть додати трохи ефекту мокрого волосся. Крім того, можна обкрутити хвіст стрічкою.

Резинка з 1990-х

Прийшов до нас з "лихих" 90-х ще один дивний, але дуже зручний аксесуар для укладання волосся – об'ємна резинка, яка не псує волосся. Такі теж, до речі, в ті часи дівчата шили самостійно. За цей тренд потрібно "подякувати" карантину – це його витівка.

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся у стилі 90-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, стрижка гострий боб до підборіддя - ідеальне рішення для тих, у кого кругле обличчя. Але є одне "але". Важливо, щоб лінія зрізу не була дуже рівною, а кут зрізу повинен бути як можна більш гострим – тобто пасма спереду повинні бути довшими, ніж довжина волосся на потилиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти