StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні короткі стрижки для круглого обличчя 2020 - фото

26 квітня 2020, 22:45оновлено 27 квітня 2020, 06:20
Головне завдання стрижки для круглого обличчя – не сховати його за волоссям, а візуально подовжити і змістити акценти.

Жіноча стрижка повинна бути не тільки і не стільки модною, скільки вдалою. Адже у кожного з нас своя форма обличчя, і вкрай важливо від цього відштовхуватися під час вибору стрижки.

відео дня

Кругле обличчя - це означає, що ширина і висота обличчя приблизно однакові. Якщо при цьому щоки трохи пухкі, то створюється ефект повноти.

Деякі жінки в подібному випадку бачать лише один шлях для себе - приховують своє обличчя за волоссям. Звідси в наших широтах такої популярності набула стрижка каскад на середнє волосся, коли рвані пасма сходинками напускають на обличчя. Але чим більше ви маскуєте обличчя, тим гірше робите собі.

Головне завдання стрижки для круглого обличчя - не сховати його за волоссям, а візуально подовжити і змістити акценти. І не обов'язково відрощувати волосся, щоб обличчя здавалося довшим. Є багато вдалих коротких стрижок для круглого осбличчя, які дозволяють виглядати на мільйон доларів.

Тим більше, після карантину, напевно, багато хто захоче позбутися довгого і подовженого волосся - це і психологічний момент, плюс після пережитого точно захочеться скинути з себе все зайве.

Главред дізнався, які жіночі короткі стрижки для круглого обличчя сьогодні актуальні, а в нашій фотогалереї – зразки модних варіантів для натхнення.

Модні короткі стрижки для круглого обличчя 2020 - тренди

Гострий боб

Стрижка гострий боб до підборіддя - ідеальне рішення для жінок з круглим обличчям. Проте є одне "але". Важливо, щоб лінія зрізу не була дуже рівною, а кут повинен бути якомога гострішим – тобто пасма спереду повинні бути довшими, ніж довжина волосся на потилиці. Для того, щоб пасма виглядали більш витончено, потрібно їх профілірувати.

Тупий боб з чубчиком

Якщо вам більше подобаються прямі рівні зрізи, то обирайте стрижку тупий боб до підборіддя з чубчиком. Чубчик, до речі, теж повинен бути прямим. Фішка стрижки в контрасті між коротким чубчиком і основними пасмами стрижки – всі акценти зміщуються на нижній зріз і чубчик. Ця стрижка також має омолоджувальний ефект.

Шеггі-боб

Є ще одна коротка стрижка для круглого обличчя, яка творить дива – це кошлатий шеггі-боб. Суть стрижки в пасмах, які стрижуть на голові хаотично, а родзинка - в модному чубку на два боки. Не має значення, густе у вас волосся або тонке, стрижка шеггі боб дуже гарно обтікає обличчя, за що і повернулася в 2020 році в моду.

Піксі

Якщо вам більше до душі коротке волосся, тоді зверніть увагу на стрижку піксі. Це може бути варіант з виголеною скронею, тоді весь акцент зміститься на очі. Крім того, досить вдалий варіант – класичний піксі з подовженим чубчиком, який нарізаний довгими пір'ями. Крім того, завдяки асиметрії зміщуються акценти. Ця стрижка настільки приваблива, що нікому діла не буде до форми обличчя, тому що від стрижки складно відірвати очей.

Чоппі боб

Текстура волосся і лінія зрізу мають величезне значення, тому жіноча коротка стрижка для круглого обличчя чоппі боб (або бродячий боб) – це гарний вибір, який вартий уваги. Волосся на потилиці роблять трохи коротшим, ближче до лиця воно подовжується. Родзинка – в пасмах, які йдуть то вище, то нижче. Зрізи можуть бути більш тупими, таким чином вийде текстурований чоппі боб, або більш витонченими – пасма філірують, і на рівні вуха створюється легкий тонкий шар, який візуально подовжує обличчя.

читайте такожУ моду повернулася ефектна жіноча стрижка бродячий боб з 1920-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, в 1953 році знаменита італійська актриса Джина Лоллобриджида з'явилася на екранах одразу в декількох картинах з короткою стрижкою. Це був фурор і потрясіння. Після цього всі жінки захотіли і собі коротке волосся, укладене за допомогою завивки. Так з'явилася стрижка італійка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти