У Слов'янську виборців на дільниці заманюють розіграшем iPhone

22 листопада 2020, 17:39
Організатори обіцяють новенький телефон переможцю розіграшу.
Місцеві вибори в Україні 2020
Виборців у Слов'янську заманюють на дільниці розіграшем iPhone / УНІАН

У Слов'янську у другому турі місцевих виборів виборцям запропонували зробити фотографії біля урн для бюлетенів, щоб взяти участь у розіграші, в якому, за запевненням організаторів, можна виграти iPhone 12.

"У Донецькій області в Слов'янську триває повторне голосування за кандидатів на посаду міського голови. Напередодні "другого туру" ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "Платформа Ініціатив" Теплиця " оголосила конкурс. Facebook і Instagram, жителям необхідно взяти участь у голосуванні і зробити селфі біля ящиків", - йдеться в повідомленні громадської мережі Опора.

Організатори уточнюють, що виборці повинні зробити знімок без бюлетеня, але поруч з урною.

Зазначимо, у неділю, 22 листопада, в Україні проходить другий тур місцевих виборів-2020. Повторне голосування призначено в 11 містах.

Місцеві вибори

  • У неділю, 15 листопада, в Україні відбулося повторне голосування на місцевих виборах.

  • Вибори пройшли в Кам'янець-Подільському( Хмельницька область); Краматорську (Донецька область); Луцьку (Волинська область); Одесі (Одеська область); Сумах (Сумська область); українці (Київська область); Херсоні (Херсонська область).

  • За даними Центральної виборчої комісії, явка на виборах склала 36,98%. Соціологічна група Рейтинг з'ясувала, що більшості громадян, які голосували на виборах, більше 50 років.

  • У Броварах Київський окружний адміністративний суд визнав вибори такими, що не відбулися. Ймовірно, повторне голосування пройде вже в 2021 році.

  • Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів мерів у семи містах України, де жителі зробили свій вибір 15 Листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти