У МВФ назвали головну умову подальшої співпраці з Україною

21 жовтня 2020, 18:54
Міжнародний валютний фонд закликав звернути увагу на реалізацію реформ.
МВФ
У МВФ назвали умови співпраці з Україною / Reuters

Виділення Україні чергових траншів, так само як і вся реалізація програми Stand-By, залежатиме від запровадження владою реформ, виконання зобов'язань та інших цілей, передбачених Меморандумом.

Про це заявив директор Європейського департаменту Фонду Альфред Каммер у відповідь на запитання Укрінформу і повідомив про подальшу співпрацю з нашою країною.

"Протягом останніх кількох місяців ми дуже тісно співпрацюємо з урядом щодо імплементації реформ, але також за їхніми зобов'язаннями щодо Меморандуму та досягнення цілей, встановлених у програмі. Ми тісно взаємодіємо з ними щодо виконання і дотримання цих зобов'язань, і ця взаємодія буде продовжуватися", - зазначив Каммер у відповідь на прохання прокоментувати можливість отримання Україною наступних траншів Фонду до кінця нинішнього року.

відео дня

читайте такожУ МВФ розповіли, як і чому вирішили покарати владу Білорусі

За словами Каммера, в МВФ розуміють, що програма Stand-By націлена на підтримку макроекономічної стабільності в Україні, реагування на коронакризу, але також на "реалізацію цілої низки реформ, які мають бути проведені протягом 18-місячного періоду".

  • Раніше в МВФ підрахували, що через кризу, викликану пандемією коронавірусу, світ може недорахуватися 28 трильйонів доларів у вигляді втраченого валового внутрішнього продукту (ВВП). Такі збитки можуть бути отримані протягом декількох років.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти