Що придбати у Чорну п'ятницю – популярні категорії товарів

17 листопада 2022, 11:14

Що придбати у Чорну п'ятницю – популярні категорії товарів

Чорна п'ятниця 2022 року, яка відбудеться з 21 по 28 листопада, відкриває можливість для придбання товарів, про які ви давно мріяли. Ціни в цей період значно нижчі, знижки можуть сягати 70%. Тому це чудовий час для того, щоб зробити подарунок собі або членам сім’ї. Розглянемо найпопулярніші категорії товарів.

Побутова техніка

Використання приладів для дому значно полегшує працю та допомагає економити час. Тому придбання техніки позитивно вплине на ваш розпорядок. Найбільш популярними є такі товари:

відео дня
  • Холодильники. Саме під час великого розпродажу є можливість придбати пристрій, який максимально задовольняє потреби родини. Пропонуються вбудовані або відокремлені, багатодверні моделі, зі смарткеруванням.
  • Пилососи. Тепер прибирання не буде таким довготривалим та рутинним. Сучасні моделі здатні виконувати великий обсяг роботи різної складності, з якою не справляється стара техніка. Заслуговують уваги такі функції, як вологе прибирання, відпарювання, керування з телефона. Можна вибрати класичну або ультрасучасну модель.
  • Пральні машини. Наділені значно більшою кількістю функцій, економно використовують електроенергію та воду. Це вагомі причини замінити стару техніку. Сучасні моделі бувають автоматичними або напівавтоматичними. Тип завантаження білизни – фронтальний, комбінований або вертикальний. За один цикл машина може обробляти 5–10 кг білизни.

Це тільки деякі найменування побутових приладів, які мають великий попит у Чорну п’ятницю.

Комп’ютерна техніка

Для навчання, роботи та інших справ активно використовують ноутбуки, планшети та ПК. Вимоги програмного забезпечення до технічної потужності стають все більшими. Тому в Чорну п’ятницю можна придбати пристрій, який буде задовольняти потреби користувача.

Нові моделі ноутбуків значно відрізняються за розміром та можливостями. Ультратонкі пристрої – чудове рішення для поїздок і роботи. Старе залізо вже неспроможне виконувати значну кількість завдань. Наприклад, щоб користуватись Windows 11, потрібні новітні процесори Intel та AMD. Більшість сучасних ігор, програм для дизайнерів вимагають більш потужного заліза та якісного дисплея.

Планшети – ще один тип мобільної комп’ютерної техніки, який потребує регулярної заміни. Його використовують для перегляду фільмів, ігор, читання та як платформу для малювання. Сучасний планшет від передових брендів – практичне рішення для дизайнерів. З його допомогою створення необхідного контенту стає значно легшим та приємним. Покращені IPS-матриці чудово передають глибину кольору та мають плавну анімацію.

Смартфон: не розкіш, а необхідність

"Розумний" телефон використовують не тільки як засіб зв’язку, він виконує великий обсяг додаткових операцій. Тепер камери мають значно вищу якість. Великий вибір пристроїв надають бренди Xiaomi, Apple, Samsung та інші. Безрамні дисплеї та посилені корпуси подобаються користувачам. Популярні функції швидкої зарядки та підтримки eSIM.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти