50 доларів за труп: стало відомо, скільки РФ платить родині кожного вбитого ЗСУ окупанта

1 березня 2022, 08:00
Станом на ранок вівторка, 1 березня, офіційний курс американської валюти в РФ становив 104,5 рубля за 1 долар. А на чорному ринку він набагато більше.
війна, вторгнення, ЗСУ
Стало відомо, скільки РФ платить родині кожного вбитого ЗСУ окупанта / Reuters

Міністерство оборони країни-агресора, Російської Федерації оцінило життя кожного свого солдата-окупанта у суму в рублях, яка еквівалентна 50 доларам США за нинішнім курсом. Про це йдеться в Telegram-каналі Верховної Ради України.

Ці гроші і планується видавати сім'ям убитих в ході війни з Україною російських військових

"За нинішнім курсом Путлер оцінив життя свого громадянина в 50 доларів. 50 доларів-ціна життя російського окупанта!",- повідомили на каналі ВРУ.читайте такожБільше зброї та санкцій: США допоможуть Україні у відбитті агресії РФ

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що економіка Росії вже втратила 3 трлн доларів через повномасштабну військову агресію проти України.

За словами наукового керівника Українського Інституту економічного лідерства Ярослава Романчука, з кожним днем ця сума буде тільки збільшуватися, а дію санкції відчують всі росіяни.

"Не минуло й тижня війни, а її ініціатор, агресор, втратив майже один трильйон доларів. А якщо врахувати радикальне зниження вартості активів, нерухомості, землі, заощаджень, різке погіршення доступу до кредитного ринку і платіжної системи, то втрати перевищать три трильйони доларів", - зазначив експерт.

За словами Романчука, така ситуація являє собою початок краху Російської економіки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти