Золоті тримачі в туалеті і басейн з танцполом: як виглядає яхта Путіна за 75 млрд

23 березня 2022, 15:21
Саме так виглядає знаменита яхта Путіна Шахерезада.
яхта Путіна
Яхта Путіна / thesun

На 140-метровій яхті Шехерезада, власником якої вважають президента-диктатора Володимира Путіна, працюють представники Федеральної служби охорони.

Видання The Sun опублікувало фотографії яхти Шахерезада.

Повідомляється, що 140-метрова шестипалубна яхта пришвартована в італійському порту Марина ді Каррара.

Розслідувачі команди російського опозиціонера Олексія Навального оцінювали її вартість в 75 млрд рублів.

Як стверджує The Sun на яхті красуються золоті тримачі для туалетного паперу, персональний зал для дзюдо, танцпол, який може перетворюватися в басейн, більярдний зал і величезне джакузі.

Як пише The Sun, робітник, який допомагав будувати яхту, розповів виданню про "численні басейни, спа-центр, сауну, театр, тренажерний зал, два вертолітних майданчики і навіть лікарню".

Команда Навального вивчила Crew List - список всіх, хто працює на яхті Шехерезада. Список складений в тому ж італійському порту, де зараз стоїть яхта.

У цьому документі є ім'я кожного члена екіпажу і всі дані, від дати народження до номера візи. Всі імена російські. Команді Навального вдалося встановити, що частина цих людей - співробітники Федеральної служби охорони.

"Ми впевнені, що і у випадку з Шехерезадою виявиться, що захований на далеких островах офшор теж записаний на чергового путінського дружка, - пишуть автори розслідування. - Але що дійсно має значення - це те, що справжнього власника Шехерезади охороняє ФСО. Державне відомство, служба охорони, Російські держслужбовці і військові чомусь літають до Італії і працюють на яхті", - йдеться в повідомленні.

читайте такожОдна з найбільших у світі: у Хорватії заарештували яхту Медведчука

Варто відзначити, що раніше американське видання The New York Times повідомляло, що яхта Шехерезада знаходиться під пильною увагою італійської фінансової поліції, яка проводить зараз своє розслідування. Видання повідомляло про це 8 березня цього року.

Раніше в МВС України пояснили, що російському диктатору Путіну насправді вигідні санкції проти російських олігархів, адже після цього олігархи надалі зможуть вкладати гроші тільки в Росію.

Також раніше генерал США пояснив, чому оточення захоче повалити Путіна. Оточення президента країни-агресора і так втратило багато через санкції, і вони не захочуть втрачати ще більше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти