Змова у РФ або спецоперація ЦРУ: генерал-розвідник про сценарій ліквідації Путіна

28 травня 2023, 18:58оновлено 28 травня 2023, 19:45
Для усунення Володимира Путіна потрібно мати агентурні, технічні та оперативні сили, впевнений Микола Маломуж.
Володимир Путін, Микола Маломуж
Микола Маломуж не виключив варіант ліквідації Володимира Путіна / сайт Кремля, Главред

У випадку, якщо диктатор Володимир Путін стане безпосередньою загрозою для світу, тоді його усунення стане необхідністю, заявив екс-керівник Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) генерал армії Микола Маломуж.

Він підкреслив, що для української розвідки таке завдання складне. При цьому з ним непросто впоратися навіть ЦРУ, Моссаду, MI6 або німецькій BND, розповів він в інтерв'ю Obozrevatel.

Генерал-розвідник пояснив, що для усунення Путіна потрібно знати всі його дії в даний момент і на найближчі дні, мати агентурні, технічні, оперативні сили. Це не тільки контроль пересувань Путіна, але і застосування певного озброєння.

відео дня

Він переконаний в тому, що прибрати кремлівського диктатора можуть при найбільш негативному сценарії — підготовці до ядерних ударів. Співрозмовник також вважає, що в такому випадку Путін може бути усунутий навіть силами його оточення на території РФ в обмін на преференції від західних країн.

Маломуж також не виключив, що Путіна можуть ліквідувати за допомогою сплячої агентури у РФ. Такий сценарій також можливий, якщо диктатор повернеться до розгортання ядерних засобів стратегічного або тактичного рівня, додав український генерал.

Хто такий Микола Маломуж

Микола Григорович Маломуж (23 вересня 1955, Звенигородський район, Черкаська область) – український державний діяч, голова Служби зовнішньої розвідки України з 2005 по 2010 роки, генерал армії України. Голова Всеукраїнської Координаційної ради офіцерів та військовослужбовців, пише Вікіпедія.

Військовий аналітик і письменник Стів Стразерс раніше нагадав про те, за даними джерел, Путін "важко хворий", що у нього нібито остання стадія раку і хвороба Паркінсона, що пояснює тремор ніг і мимовільну дефекацію.

Бувши кілька кандидатів на місце президента РФ у разі смерті диктатора Володимира Путіна, підкреслив він.

Раніше повідомлялося про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна.

У Росії розглядають варіант станової, династичної зміни еліт.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти