Вибори в США: YouTube видалить всі відео про фальсифікації

9 грудня 2020, 22:38
Видалять всі відео, в яких буде вказано на те, що президент в США переміг через шахрайство або збої в програмах.
ютуб
YouTube видалить всі відео, де йдеться про фальсифікації на виборах президента США / скріншот

Керівництво YouTube повідомило, що має намір видаляти будь-які матеріали, які стверджують, що під час президентських виборів у США сталось масштабне шахрайство і фальсифікації, які вплинули на їхній результат.

"Достатня кількість Штатів сертифікували результати виборів для того, щоб визначити обраного президента", - йдеться в повідомленні блогу в YouTube.

Через це хостинг починає видаляти будь-який вміст, завантажений сьогодні або в будь-який час після, який стверджує, що широкомасштабне шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів США 2020 року.

читайте також"Нас обдурили": Трамп провів свій перший мітинг після програшу

Видалять всі відео, в яких буде вказано на те, що президент в США переміг через шахрайство або збої в програмах. У керівництві відеохостингу уточнили, що дана політика набуває чинності відсьогодні.

У блозі йдеться, що новини та коментарі з питання виборів "можуть залишитися на сайті в разі, якщо є істотний освітній, документальний, науковий або художній контекст".

У матеріалі згадали, що обмеження контенту, пов'язаного з шахрайством на виборах, почалося ще на початку осені. За цей час видалили тисячі відео. Близько 77% таких відео були видалені до того, як вони набрали 100 переглядів.

Вибори в США - про що йшлося раніше:

  • 2 грудня Дональд Трамп дав зрозуміти прихильникам, що збирається балотуватися на посаду президента США в 2024 році, якщо його все-таки не оберуть за результатами виборів 2020 року.
  • 27 листопада чинний американський президент Дональд Трамп заявив, що готовий передати владу переможцю виборчих перегонів, кандидату від Демократичної партії Джо Байдену тільки в тому випадку, якщо політик доведе, що 80 мільйонів голосів були отримані ним чесно.
  • 24 листопада чинний президент США Дональд Трамп заявив, що віддав розпорядження управлінню загальних служб США (GSA) "робити, що потрібно" за первинними протоколами для передачі влади Джо Байдену.
  • За даними американських ЗМІ, кандидат від демократів, колишній віцепрезидент США Джо Байден набрав достатню кількість голосів колегії вибірників для перемоги над нинішнім главою Білого дому Дональдом Трампом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти