В'ятрович детально пояснив, в якій безодні минулого скоро опиняться росіяни

12 травня 2022, 16:46
Як каже Володимир В'ятрович, вже зовсім скоро жителі країни-агресора, росіяни опиняться в світі, який обрали самі, тобто у відсталому минулому.
В'ятрович, Путін
Володимир В'ятрович і Володимир Путін / Фото УНІАН, Reuters

Нардеп, історик, екс-директор Українського інституту національної пам'яті, боєць ТРО Володимир В'ятрович вважає, що вже в найближчому майбутньому жителі країни-агресора, Росії, поринуть в безодні деградації і відсталості. Таку думку він висловив, відповідаючи на запитання читача в рамках чату на Главреді.

"Дивлячись на карту світу, росіяни скоро не знайдуть звичних обрисів Російської Федерації. Заглядаючи в свій холодильник, вони не знайдуть там звичних для них до 2022 року продуктів. Вони не зможуть скористатися звичними для них сучасними технологіями. Росіяни опиняться в світі, який обрали самі, тобто в минулому. Путін адже зараз активно використовує політику минулого, і цим він відштовхне Росію в минуле, в кращому випадку – в ХХ століття", ‒ сказав він.

читайте такожТретя світова війна почалася: В'ятрович назвав спосіб перемоги над Путіним

Нагадаємо, раніше військовий експерт, директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак заявив про те, що війна в Україні може не закінчитися якщо Путіна усунуть або фізично, або просто позбавлять влади.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти