Включаючи командира: ціла рота російських солдатів відмовилася воювати в Україні

2 травня 2022, 14:11
Військові або бояться, або не хочуть вмирати.
Російські військові вохле кордонів України, танки
Російські військові вохле кордонів України, танки / Reuters

Військовослужбовці Російської Федерації продовжують відмовлятися від участі в "спеціальній військовій операції" на території України.

В інформація журналіста Романа Цимбалюка, солдати однієї з рот 21 окремої мотострілецької бригади не захотіли виконувати злочинні накази вищого керівництва.

"Одна з рот 21 окремої мотострілецької бригади (в/ч 12128, Тоцьке-2, Оренбурзька обл.) в повному складі, включаючи командира, відмовилася від вибуття на територію України", - повідомив журналіст.

відео дня

Варто зазначити, що схожі випадки почастішали останнім часом.

читайте такожЗСУ розбили штурмовий загін "вагнерівців": полонені розповіли багато цікавогоТак, служба безпеки України оприлюднити аудіозапис розмови російських військових, в якому один з окупантів розповідає, що все більше військових РФ починають бунтувати і відмовляються йти на війну в Україну.

Також перелік відмовників поповнили ще близько 600 бійців з понад 20 військових частин. Вони не збираються брати участь у бойових діях навіть в умовах загрози кримінальної відповідальності. Таких військових вже понад 2200 осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти