У Twitter повідомили, чи повернуть доступ Трампу

10 лютого 2021, 19:03
У компанії пояснили, що не мають наміру відновлювати доступ колишньому президенту США до соціальної мережі.
Трамп
Трампу не повернуть доступ у Twitter / Фото Reuters

Компанія Twitter не планує відновлювати доступ 45-го президента США Дональда Трампа до соціальної мережі. Аккаунт Трампа не відновлять, навіть якщо він коли-небудь знову стане президентом США, сказав фінансовий директор Twitter Нед Сігал CNBC.

Як пояснив Сігал, блокування аккаунту в соцмережі Twitter не передбачає його відновлення.

"Коли вас видаляють з платформи, ви видаляєтеся з платформи. Наша політика спрямована на те, щоб люди не підбурювали до насильства", - сказав він.

Блокування Трампа в соцмережах - про що раніше писав Главред:

  • Instagram Facebook, після масових заворушень у США та штурму Капітолію 6 січня, має багато соціальних мереж, включаючи Twitter, Instagram та Facebook, заблокували акаунти 45-го президента США Дональда Трампа, оскільки вважали, що його публікації можуть спровокувати подальше насильство.
  • Американські корпорації Apple і Google заблокували у своїх магазинах додаток соцмережі Parler, яку називають майданчиком прихильників Трампа.
  • Пізніше стало відомо, що соціальна мережа Parler припинила працювати після того, як компанія Amazon відрізала її від своїх серверів.
  • Після того, як прихильників Трампа почали масово банити в соціальних мережах Twitter і Facebook, а також через закриття альтернативної соціальної мережі Parler, американці почали переходити в месенджер Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти