У США розкрили плани Байдена щодо України і попередили про загрозу РФ

21 березня 2021, 14:49
Світ очікують складні часи, сказав Курт Волкер.
Волкер
США серйозно підтримуватимуть Україну - Курт Волкер / УНІАН

США на всіх рівнях демонструють підтримку України, про що свідчать дії американської влади. Очікується, що адміністрація Джо Байдена продовжить підтримувати українську державу. Вашингтон боротиметься з Росією за допомогою санкцій і планує протистояти російській пропаганді. РФ намагається загострити ситуацію на Донбасі, проте американці на боці Києва, заявив у інтерв'ю НВ колишній спецпредставник Держдепу щодо України Курт Волкер.

За його словами, незалежно від відносин США і Росії, Вашингтон продовжуватиме підтримку США. На боці Києва Демократична партія, Республіканська партія, Білий дім, Сенат, а також діюча і попередня американські адміністрації.

Політик нагадав про те, що під час президентської каденції Трампа Білий дім посилив санкції щодо Росії, надав Києву зброю, а також проводив політику щодо висилання з США представників російських спецслужб і дипломатів. Згідно з очікуваннями, нова адміністрація Байдена продовжить підтримку України.

"Думаю, нинішня президентська адміністрація рухатиметься в тому ж напрямку. Вони продовжать впроваджувати санкції проти Росії і підтримувати Україну, всіляко відбивати російську дезінформацію і пропаганду. Ми вже бачимо нові санкції, впроваджены адміністрацією Байдена проти Росії через отруєння Навального", - додав Волкер.читайте такожСтало відомо про нові плани Кремля проти Києва щодо Донбасу

При цьому він сказав, що "на нас усіх очікують складні часи". РФ має намір ускладнити ситуацію щодо Донбасу, проте Вашингтон серйозно підтримуватиме Київ.

"Сьогодні ми спостерігаємо зростання військової агресії на Донбасі, і ми бачимо, що Росія намагається створити там високий рівень напруги, але підтримка США залишатиметься серйозною", - підкреслив Курт Волкер.

Загострення відносин РФ і США

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти