У Росії живуть "раби", їм потрібен "цар": Огризко розповів, чому росіяни не скинуть Путіна

23 липня 2022, 12:17оновлено 29 липня 2022, 17:44
Російське суспільство за всі віки свого існування "ніколи не жило за демократичними правилами".
Путін, Огризко
У Росії живуть "раби", їм потрібен "цар" / Колаж Главред, УНІАН

У Росії живуть "раби", яким "потрібен хан, цар, імператор, президент". Через це "Путіна досі не знищили". Про це в інтерв'ю Главреду розповів дипломат, керівник Центру досліджень Росії, колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

Він зазначив, що народ Росії вже сформований так і почалося все ще давно.

"Росіяни - це люди, які виховані на тому, що є хан, цар, імператор, генсек, президент, і він є Божим помазаником, центром Всесвіту, і те, що він говорить, є єдиним правильним рішенням. Все інше - раби, неважливо, чи то вони біля цього царя, чи то подалі, чи то зовсім далеко. Це не має ніякого значення, бо все це ієрархія рабства", - сказав Володимир Огризко.

Він переконаний, що росіяни мовчать через те, що вони бояться, їх вже давно залякали в'язницею за найменший опір.

"На 20-мільйонну Москву протест 100 тисяч людей - це крапля в морі. Порівняйте це з нашим 3-мільйонним Києвом, коли вийшло 500 тисяч людей на вулиці - і поліція (тоді ще міліція) зникла, бо не могла нічого зробити проти такої волі людей. У Москві такого собі уявити просто не можна", - додав Огризко.

Колишній міністр заявив, що в Росії немає вже вільних ЗМІ, всі цивільні організації "під ковпаком", навіть електронні ЗМІ тримають під тотальним контролем, а демонстрації або акції протесту зовсім заборонені.

Він додав, що російське суспільство за всі віки свого існування "ніколи не жило за демократичними правилами".

читайте такожКульгавість і соплі з носа: в ГУР не виключили, що замість Путіна в Іран літав його двійник

Як повідомляв Главред раніше, Путін пережив п'ять спроб замаху. Тепер він оточив себе елітною командою снайперів, боячись за своє життя. Першу спробу намагалися здійснити під час візиту Путіна до Азербайджану, другу - хотіли підірвати машину, третю - у Британії мав вистрілити снайпер.

Четверту спробу повинен був зробити чеченець, а п'ята спроба виявилася невдалою. Останню спробу нібито здійснили вже після повномасштабного вторгнення в Україну.

Нагадаємо, в Росії вже почався процес розколу. Буряти вийшли на мітинг і заявили про своє бажання вийти "з-під крила Путіна" і отримати незалежність, як окрему державу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти