Україна здатна перемогти Росію протягом трьох років: в Естонії назвали сценарій

15 грудня 2023, 15:13
Нова військова стратегія сил оборони України за допомогою Заходу призведе до розгрому російських окупантів, вважають у Міністерстві оборони Естонії.
ЗСУ, війська РФ
Захід має посилити військове виробництво, щоб Україна перемогла Росію - Міноборони Естонії / Колаж: Главред, фото: 43-тя ОМБр, Міноборони РФ

Україна може здобути перемогу над країною-агресором Росією протягом 3 років або менше, якщо відбудеться низка змін. Зокрема, потрібно збільшити військове виробництво в НАТО і ЄС і нав'язати Москві нестерпну війну на виснаження. Тоді оновлена стратегія забезпечення ЗСУ призведе до розгрому окупантів.

В Міністерство оборони Естонії розповіли про те, що поразка Росії – цілком досяжна мета. Для цього потрібно посилити військове виробництво на Заході і нав'язати Москві таку війну на виснаження, яку вона не витримає.

У відомстві акцентували увагу на тому, що нова стратегія забезпечення ЗСУ та надання техніки створять умови для розгрому російських окупантів.

відео дня

"Завдяки бойовому духу України та безпрецедентній військово-технологічній перевазі та ресурсам трансатлантичної спільноти перемога України коштуватиме лише невелику частину ціни порівняно з альтернативними наслідками", - вказали у відомстві.

Також у Міноборони додали, що прискорення інвестицій в оборонну промисловість призведе до поразки РФ і стане ще одним кроком на шляху України в ЄС і НАТО.

"Ця військова стратегія поступиться місцем оновленому і міцному баченню миру і сили в поєднанні з відродженою Україною, яка є незалежною, суверенною, вільною у всій своїй повноті і процвітає як новий член ЄС і НАТО. Припинення війни перемогою України і поразкою Росії є єдиним можливим першим кроком на шляху до цієї мети", - підкреслили в Міноборони Естонії.

Війна Росії проти України

Сенат США голосуватиме вже найближчим часом за законопроект, яким передбачається фінансування військової допомоги Україні у розмірі 61 мільярда євро. Законодавці вирішили відкласти відпустку, щоб вирішити питання.

Путін розмріявся про припинення допомоги Україні - у відповідь у Держдепі США главі Кремля заявили, що якщо він сподівається "пережити" Захід, то його ставка не спрацює. Конгрес США повинен показати це своїм голосуванням.

Прем'єр Угорщини Орбан "розморозить" 50 млрд євро для України, якщо Євросоюз передасть Будапешту заморожені 30 мільярдів. Брюссель вже готовий віддати Угорщині 10 мільярдів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти