Ізраїль переходить до потужної масованої атаки, якої ще ніколи не було - Нетаньяху

9 жовтня 2023, 22:51оновлено 10 жовтня 2023, 12:59
2619
Ізраїль потужно атакує Сектор Газа, рівних якому за потужністю раніше не проводилося.
Ізраїль переходить до потужної масованої атаки, якої ще ніколи не було - Нетаньяху
Ізраїль переходить до масованої атаки / колаж: Главред, скріншот: відео

Керівник ізраїльського уряду Біньямін Нетаньяху повідомив, що Ізраїль здійснив перехід до вкрай масштабного маневру, що атакує, рівних якому за потужністю раніше не проводилося.

"Ми боремося за наш дім, за наше існування і ми переможемо. Ці тварини вбивали дітей, жінок і людей похилого віку. Кошмар, якого світ не бачив з часів ІДІЛ. Цілі сім'ї з дітьми страчені. Стільки жаху, що я навіть не можу описати все словами. Ми завжди знали, що з себе представляє ХАМАС, тепер це знає весь світ. ХАМАС - це ІДІЛ, і ми знищимо їх рівно так само, як був знищений ІДІЛ. ХАМАС хотів війни, він її отримає", - зазначив Нетаньяху під час звернення до народу.

Політичний діяч звернув увагу на той факт, що найважливішим завданням підрозділів ізраїльських Збройних сил виявиться повна ліквідація кожної з цілей організації ХАМАС на території сектору Газа.

відео дня

Ситуація в Ізраїлі: що відомо

Нагадаємо, що Ізраїль заявив про початок "довгої і важкої війни". Прем'єр Нетаньяху оголосив, що перший етап військової операції уже закінчується. Станом ранок 8 жовтня було відомо про близько 300 загиблих в Ізраїлі.

Ізраїль контролює всі райони, куди вторглися бойовики ХАМАС. Відбуваються поодинокі зіткнення між військами Ізраїлю та бойовиками ХАМАС, які вторглися в Ізраїль. Не виключено, що в районі все ще є терористи.

Нетаньяху показав кадри ударів по Сектору Газа. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху опублікував відео на тлі заяв ЦАХАЛу про те, що ізраїльтяни посилили інтенсивність ударів по Газа.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти