США готують нові санкції проти РФ, у списку - дочки Путіна і Кабаєва

20 січня 2022, 08:10
Законопроект підготували представники Республіканської партії. Він повинен підштовхнути Байдена до посилення санкцій до вторгнення РФ в Україну, а не після.
Путін, Кабаєва
Санкції США можуть торкнутися Аліни Кабаєвої, яку називають коханкою російського президента / Колаж Reuters, kabaeva-alina.ru

Представники Республіканської партії США представили законопроект, який передбачає запровадження санкцій проти членів сім'ї російського президента Володимира Путіна і членів російського уряду.

Як пише у своїй колонці провідний зовнішньополітичний оглядач The Washington Post Джош Рогін, документ повинен підштовхнути адміністрацію американського президента Джо Байдена до посилення санкційної політики до російського вторгнення в Україну, а не після.

"Законодавство RSC буде спрямоване проти незаконного багатства Путіна, яке може обчислюватися сотнями мільярдів доларів. Цими грошима в основному володіють члени сім'ї, друзі та злочинні спільники Путіна, і всі вони стануть предметом підвищеної уваги", - йдеться у статті.

відео дня

Санкції США можуть торкнутися дочок Путіна і гімнастки Аліни Кабаєвої, яку називають коханкою російського президента.

читайте такожРозкол у Кремлі: військовий експерт заявив, що Путін втрачає "праву руку"У список росіян, які можуть потрапити під санкції, також входить весь кабінет Путіна, зокрема, глава МЗС РФ Сергій Лавров (чия дочка Катерина має диплом Колумбійського університету), кілька високопоставлених олігархів і десятки російських чиновників, причетних до отруєння і тюремного ув'язнення лідера російської опозиції Олексія Навального.

"Час запобігти конфлікту перш, ніж він відбудеться. Нам потрібно безпосередньо зайнятися Путіним і його мережею клептократів і олігархів. Слабкість провокує. Не нав'язуючи реального збитку, ми не втримаємо Путіна. Ми наполягали на цих санкціях упродовж багатьох років, подальші затримки призведуть до війни", — сказав член Палати представників Джо Вілсон.

Як повідомляв Главред, президент США Джо Байден заявив, що пригрозив главі Росії Володимиру Путіну небаченими санкціями у разі її повномасштабного вторгнення в Україну. За словами Байдена, Росію "відріжуть" від долара.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти