"Наступні 10 днів стануть вирішальними": коли завершиться війна Росії проти України

18 березня 2022, 21:02
967
Росія перейшла до війни на виснаження, бомбячи міста і вбиваючи мирних людей.
війська Росії
Війська Росії / Reuters

Колишній командувач силами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес заявив, що через 10 днів російські окупаційні війська можуть пройти точку неповернення за умови, що українська армія продовжить успішно оборонятися, а Захід продовжить надавати підтримку Україні.

"Росія перейшла до війни на виснаження, бомбячи міста і вбиваючи мирних людей. Їм не вистачає трьох ключових речей: не вистачає часу, не вистачає особового складу, і я вважаю, у них закінчуються боєприпаси. Приблизно через 10 днів, за моєю оцінкою, за умови, що захід не тільки продовжить, а й посилить постачання (допомоги - ред.) для українських сил, щоб вони знищували російську артилерію, армію і відбивали ракетні удари. За умови, що ми це зробимо, то через 10 днів росіяни пройдуть точку неповернення, коли вони більше не зможуть вести активні бойові дії в цій війні", - заявив Бен Ходжес, передає CNBC.

Він додав, що Збройним силам України "потрібно зуміти вистояти до моменту, коли у Росії закінчаться можливості".

читайте також"Зайшли з тилу": спецназ ЗСУ розгромив скупчення російських військ

Як повідомляв Главред, полковник запасу і військовий експерт Олег Жданов розповів, що позиції України і Росії прямо протилежні, тому переговори Зеленського і Путіна не допоможуть закінчити війну в Україні. Швидше за все сторони просто обміняються ультиматумами. За його словами, в України є тільки військовий шлях вирішення конфлікту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти