"Розділяй і володарюй": Ягун пояснив, як протистояння ФСБ та Міноборони вплине на РФ

1 листопада 2023, 17:35
У Росії вважають це нормальною конкуренцією, рухом вперед - їм це подобається, пояснив Віктор Ягун.
'Розділяй і володарюй': Ягун пояснив, як протистояння ФСБ та Міноборони вплине на РФ
Ягун розповів про суперництво ФСБ та Міноборони РФ / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Міноборони РФ

На сайті Главред відбувся чат із генерал-майором запасу, колишнім заступником голови СБУ, експертом із питань національної безпеки Віктором Ягуном. Спілкуючись із читачами, він розповів, у що в Росії може вилитися протистояння ФСБ та Міноборони.

"Ніхто не стягне ковдру. Це триває століттями. Від моменту появи цих структур вони завжди конкурували. "Розділяй і володарюй" - ця історія в імперії завжди була, є і буде. Тому я думаю, що нічого не зміниться", - вважає Ягун.

Експерт також додав, що у Росії вважають це нормальною конкуренцією, рухом вперед. Їм це подобається. Тому нічого не зміниться, ніхто нічого не переграє.

відео дня

"Ще за радянських часів інколи хтось виходив на перші місця, хтось на другі. Ми пам’ятаємо Берію та Андропова, але зрештою це дуже швидко скінчилося: Берію розстріляв Жуков, а Андропов помер своєю смертю, і його місце зайняли люди з зовсім інших класів", - пояснив генерал-майор.

Нагадаємо, що генерал СБУ Ягун пояснив, в чому проблема Кремля. Путін поки що вигідний баштам Кремля, оскільки вони не знають, ким його замінити. Китайці звернули увагу на прем'єр-міністра Мішустіна.

Ягун розкрив, чи готує ФСБ заміну Путіну. Він навів приклад, як у Радянському Союзі закінчилося все тим, що одних усунули, інших розстріляли, третіх знищили морально, четвертих заслали - Хрущов став одноосібним лідером.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти