Путіну світить Гаага: Гіркін істерить через провали на фронті та чекає на революцію у РФ

18 вересня 2022, 12:13
Ігор Гіркін не виключив, що в Росії може початися революція.
Гиркин, Путін
Ігор Гіркін розповів про долю Володимира Путіна / скріншот

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркин (Стрєлков), який втік з Донбасу, не виключив, що в Росії може початися революція, а на президента Володимира Путіна чекає доля Слободана Мілошевича.

"Верхи не можуть, а низи, підштовхувані, не хочуть. Тим більше, всі революції відбуваються не в селі Гадюкіно... Всі революції відбуваються в столиці", - підкреслив "Стрєлок". Відео опубліковано в YouTube.

Разом з тим він прогнозує незавидну долю Путіну. На його думку, з ним можуть розправитися так само, як і з імператором Павлом I, або притягнути до кримінальної відповідальності, як сербського диктатора Слободана Мілошевича.

"Хоча варіант з Саддамом Хусейном або Кадаффі теж не виключений. Не факт, що він не буде показово унасекомлений, не так, як Мілошевич", - додав терорист.

Нагадаємо, раніше Гіркін заявив про те, що провал російських окупантів на півдні України нівелювати проблематично через відсутність ключового ресурсу-піхотних військ,

Раніше повідомлялося про те, що Ігор Гіркін був нібито затриманий в Криму. При цьому він намагався відправитися на війну проти України з підробленим паспортом на ім'я Сергія Рунова. Ще в Мережу потрапило його фото, на якому він вже без своїх вусів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти