"Про палац Путіна подивитися": у РФ запропонували альтернативи мітингу Навального

22 січня 2021, 12:34
Мінпросвіти РФ закликало росіян не ходити на мітинг 23 січня, замінивши його катанням на санках. Росіяни у відповідь назвали свої альтернативи.
23 січня мітинг у Росії запропонували замінити катанням на санках
23 січня мітинг у Росії запропонували замінити катанням на санках / Фото Reuters

23 січня має відбутися мітинг на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального, який повернувся до Москви 17 січня і був затриманий співробітниками правоохоронних органів під час проходження прикордонного контролю в Шереметьєво. Пізніше Химкинский міський суд заарештував Навального на 30 діб.

Мінпросвіти Росії вже закликало росіян не ходити на цей захід – тим більше з дітьми. Мітинг 23 січня відомство запропонувало замінити катанням на санках і грою в настільні ігри.

Коментарі до цього посту закрили - проте опозиційний телеканал Дождь продублював повідомлення у себе в Facebook. Після чого обурені росіяни почали пропонувати вже свої альтернативи мітингу 23 січня.

Одна з найпопулярніших пропозицій - всією сім'єю замість мітингу подивитися про "палац Путіна" в Геленджику.

Також люди пишуть:

  • Можна всією сім'єю подивитися фільм про палац Путіна в Геленджику. Це цікавіше за будь-який домашній театр і цирк.
  • Фраза: "А ось чим можна зайнятися у вихідні" говорить про те, що ті, хто писав цей текст, думають більше про дитячий садок. Мабуть, за своїм рівнем...
  • А чому Зірницю не рекомендували?
  • Могли б запустити пряму трансляцію по всіх каналах з катівних камер Білорусі... З титрами "ви чекаєте балету, а буде ось це..."
  • Просто заздалегідь попереджають, що церемонитися не будуть.
  • Якщо школа поза політикою, тоді приберіть до чортів портрети Путіна, Медведєва і Шойгу з кожного класу.

Мітинг 23 січня в Росії: Новини

  • Федеральна служба виконання покарання 29 грудня викликала Олексія Навального в управління ФСВП по Москві. Політика, який на той момент перебував у Німеччині, де проходив реабілітацію після отруєння хімічною речовиною Новачок, звинуватили в ухиленні від проходження заходів, пов'язаних з його умовною судимістю у справі Ів Роше.
  • Навальний повернувся до Москви 17 січня і був затриманий співробітниками правоохоронних органів під час проходження прикордонного контролю в Шереметьєво. 18 січня Химкинский міський суд заарештував Навального на 30 діб. Судове засідання проводилося в одному з місцевих відділень поліції.
  • Соратник політика Леонід Волков заявив, що опозиція готується до масштабних мітингів по всій країні. Акції на підтримку Навального анонсували закликом "нехай все горить".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти