"Провісник" кінця світу або звичайне явище: чому блискавка вдарила в статую Христа-Спасителя

11 лютого 2023, 18:08оновлено 11 лютого 2023, 18:42
Це вже не перша блискавка, яка потрапила в статую Христа-Спасителя. Ця статуя знаходиться на висоті 710 метрів.
Христос-Спаситель
Блискавка влучила у статую Христа-Спасителя / Колаж Фото Вікіпедія, Instagram / fsbragaphotos

У Бразилії в Ріо-де-Жанейро блискавка вдарила прямо в статую Христа-Спасителя. Це сталося ввечері 10 лютого. Після побачених фото, які зробив бразильський фотограф, в Мережі багато хто почав переживати, чи не вважається це "передвісником" катастрофи.

Однак виявляється, що в цьому явищі немає нічого дивного чи містичного. Блискавки, що б'ють в статую Христа-Спасителя - поширене явище. Про це повідомляє Wonders of the world.

У Бразильському інституті космічних досліджень стверджують, що в цю статую щорічно вдаряє від 4 до 6 блискавок. Удари можуть повторюватися кожні 2-3 місяці. Під час сезону дощів це може повторюватися частіше.

Вся справа в тому, що статуя Христа-Спасителя знаходиться на висоті 710 метрів, на вершині граніту. Саме це і є логічним поясненням, чому в неї час від часу потрапляють блискавки. Статуя притягує блискавку попри те, що в ній є громовідвід. Він покриває верхню частину голови, а кабель тягнеться до руки.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти