Православне ППО: на базу Енгельс РПЦ привезла ікону від "бавовни"

7 січня 2023, 12:04оновлено 7 січня 2023, 13:30
Саратовська єпархія РПЦ передала ікону Миколи Чудотворця на авіабазу в Енгельс, сподіваючись, що "священне ППО" врятує від "бавовни".
Ікона, бавовна, Енгельс
Православне ППО: на базу Енгельс РПЦ привезло ікону від" бавовни " / скріншот з відео / Maxar Technologies

Щоб уберегти свої бойові літаки від чергової "бавовни", російські окупанти йдуть на відчайдушні заходи. Як писали російські пропагандистські ЗМІ, Саратовська єпархія РПЦ передала ікону Миколи Чудотворця на авіабазу "Енгельс".

"Наші доблесні воїни-авіатори з початку спеціальної військової операції захищають суверенітет нашої могутньої держави і виконують стратегічні завдання, поставлені президентом Володимиром Путіним. Ця ікона сприятиме підняттю бойового духу військовослужбовців авіаційної дивізії", - зазначив місцевий чиновник Віталій Шустов.

Керівництво місцевої авіаційної дивізії армії окупантів подякувало РПЦ за "цінний подарунок" і навіть побахвалилося − мовляв, з передачею ікони "вороги нашої держави будуть розбиті".

Ікона, бавовна, Енгельс

Вибухи на авіабазі Енгельс

Нагадаємо, в ніч на 26 грудня російському місті Енгельс на стратегічному аеродромі прогриміли два вибухи. У Мережі пишуть про загиблих і про пошкоджені літаки.

Російські Telegram-канали повідомляють, що в результаті атаки на аеродром в Енгельсі загинули 3 людини, ще 4 - отримали поранення. Також були пошкоджені літаки.

Два вибухи один за одним пролунали о 01:35 ночі за київським часом. До вибухів і спалаху було чути звук, схожий на звук прольоту ракети або реактивного літака. У Мережі з'явилися відео з камер відеоспостереження.

29 грудня вранці Telegram-канал Mash повідомив, що в Саратовській області РФ прогриміли нові вибухи в районі військової авіабази Енгельс.

"Жителі Енгельса повідомляють про вибухи в районі аеродрому. Чути повітряна тривога. Імовірно, спрацювали системи ППО", - йдеться в повідомленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти