Плювався просто на підлогу: Путін зганьбився під час інтерв'ю Карлсону

9 лютого 2024, 15:56оновлено 9 лютого, 16:31
8226
Диктатор Володимир Путін опустився до хамської поведінки.
Путін
Володимир Путін зганьбився під час інтерв'ю / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Диктатор Володимир Путін відзначився неадекватною поведінкою під час інтерв'ю, яке з ним записував американець Такер Карлсон.

Прямо під час запису інтерв'ю президент РФ, не стримуючись, плював просто на підлогу. Відео виклав у себе в соцмережі X сам Карлсон.

При цьому під час інтерв'ю Путін плювався на підлогу, не звертаючи увагу на присутність американського гостя.

відео дня

У момент, коли Путіну передавали папку з документами, він щось нервово жував губами, а потім, різко повернувши голову, сплюнув на підлогу.

Зазначимо, що момент із плювком Путіна під час інтерв'ю Карлсону також потрапив на відео.

Як зазначає The Moscow Times, Путін уже не вперше вирізняється неадекватною поведінкою. Минулого тижня під час виступу перед активом загальноросійського народного фронту в Тулі диктатор заявив, що йому "хочеться показати відомий жест" тим, хто передрікав Росії спад, провал і крах. "Але не буду цього робити - тут багато дівчат", - сказав він.

Під час конференції "Російський енергетичний тиждень" Путін також двічі використав просторіччя "мля", кажучи про економіку Росії, "Північний потік - 2" і європейські санкції. "Ми вже не впадемо... мля", - сказав президент на конференції, де було заявлено 4000 учасників із 60 країн, включно з міністрами з Іраку, Сербії, Венесуели та інших країн.

Відео неадекватної поведінки Путіна можна подивитися за цим посиланням.

Раніше в ГУР рознесли нові марення Путіна щодо України. Інтерв'ю Володимира Путіна - це інформаційно-психологічна спецоперація, впевнений Андрій Юсов.

Нагадаємо, напередодні Путін дав інтерв'ю, в якому повторив заїжджені наративи російської пропаганди, включно з тими, що стосуються війни в Україні.

Він звинуватив Україну в небажанні вести переговори, заявив, що Росія "не досягла цілей" у війні проти України, а також що РФ була "змушена взяти Крим під свій захист" у 2014 році.

Раніше російський диктатор Путін заявив, що він нібито готовий до переговорів щодо війни в Україні і хоче таким чином домогтися "вирішення ситуації". Про це господар Кремля сказав в інтерв'ю скандальному американському журналісту Такеру Карлсону, якого в ЗМІ називають "американським Соловйовим".

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти