Пєсков стверджує - Україна відмовилася від переговорів у Росії

26 лютого 2022, 15:05
Крім того, прессекретар президента РФ озвучив свіжі гасла кремлівської пропаганди щодо російського вторгнення в Україну.
Пісок
Дмитро Пєсков / Reuters

Офіційний Київ нібито відмовився від переговорів з Кремлем з приводу можливого припинення російської агресії. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство РИА Новости з посиланням на заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

"План російської військової операції [насправді неприкритої агресії Росії проти України ‒ Главред] відновився", - каже кремлівський спікер.

Причому, як стверджує Пєсков, президент РФ Путін напередодні вдень у зв'язку з очікуваними переговорами з офіційним Києвом віддавав наказ призупинити рух основних військ РФ.

відео дня

Крім того, Пєсков озвучив нові тези російських пропагандистів з приводу вторгнення РФ в Україну.

"Мали місце зіткнення з пересувними групами націоналістів і бендерівців, які використовували легкі автомобілі і вантажівки, де встановлювали ударні засоби, такі за принципом джихадмобілів, тільки там їх зараз називають бендермобілі", - говорить Пєсков.

читайте такожДелегація в Мінську для переговорів з Україною - Пєсков

Нагадаємо, раніше керівник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив про те, що повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну вже призвело до загибелі 198 людей, серед них - троє дітей.

"За оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них — 3 дітей, 1115 поранених, серед яких 33 дитини", - написав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти