Новий курс: Німеччина готова відмовитися від російського газу

3 березня 2022, 08:02
473
Німеччина вже має план на певний період, а на наступну зиму ухвалить додаткові рішення.
Німеччина
Німеччина вирішила відмовитися від російського газу / УНІАН

Німеччина повинна покладатися на власні джерела, а не бути залежною від російського газу. Про це повідомив міністр економіки ФРН Роберт Хабек.

За його словами, Німеччина у сфері безпеки і зовнішньої політики, а також енергетичної галузі, матиме новий курс. Зокрема, держава готова відмовитися від газу з Росії.

"Мова йде про те, щоб більше не бути так тісно пов'язаним з Росією", – підкреслив міністр економіки.

відео дня

Німеччина вже має план на певний період, а на наступну зиму прийме додаткові рішення. Держава вже почала боротися з спустошенням сховищ. При цьому, як уточнив Хабек, в Німеччині є запаси вугілля і нафти і уряд готується до гіршого варіанту.

Як пояснив Хабек, в країні є запаси вугілля і нафти. Готуються нібито до гіршого варіанту. "Ми загнали себе в кут, але тепер хочемо вибратися з нього. З тих пір, як я став міністром, ми працюємо над цим", - додав Хабек.

читайте такожЯкби ввели санкції проти Росії раніше, то вторгнення ніякого не було б - ЗеленськийЯк повідомляв Главред, швейцарська компанія Nord Stream 2 AG, що побудувала газопровід Північний потік-2 з Росії до Німеччини, заявила про банкрутства на тлі накладених на РФ санкцій.

Санкції проти Росії - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти