"Не можу вирішити проблему, все тоне": Пригожин в істериці накинувся на генералів РФ

20 лютого 2023, 14:17
Бойовики Вагнера не отримують від командування РФ достатньої кількості боєприпасів, ниє "кухар Путіна".
У мережі повідомили про смерть Євгена Пригожина
Євген Пригожин / скріншот соцмережі

Бойовики з бандформувань ПВК Вагнера на полі бою в Україні знищуються в два рази більше, ніж це було раніше, заявив ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин.

За його словами, це пов'язано з тим, що російські найманці не отримують від командування достатньої кількості боєприпасів. У мережі з'явився запис істерики Пригожина, який поскаржився на снарядний голод у його бандформуваннях.

"Боєприпаси в країні є, промисловість вийшла на необхідні обсяги. Дає те, що потрібно країні, причому з запасом. Не можу вирішити цю проблему, незважаючи на всі свої знайомства, зв'язки. Все тоне і в'язне, ніяких рішень не приймається", — істерить "кухар Путіна".

відео дня

При цьому він відкрито звинуватив російських генералів у тому, що бойовикам з ПВК Вагнера не хочуть давати снаряди.

Нагадаємо, в ГУР Міноборони України раніше заявляли, що в Росії посилюється конфлікт між Міноборони та ПВК Вагнера. За даними розвідки, конфронтацію посилює сам глава відомства Шойгу, який заявляв про окупацію деяких українських територіях, але не згадав про участь у захопленні земель бойовиків Вагнера.

Шойгу в противагу ПВК Вагнера вирішив створити приватну військову компанію Патріот. На думку російського опозиціонера Іллі Пономарьова, ідея приречена на провал. Шойгу зайвий раз продемонстрував свою нездатність керувати військами.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти