"Може бути і завтра": у Кремлі зробили цинічну заяву про завершення війни в Україні

8 грудня 2022, 13:33
Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що для закінчення війни з Росією нібито має бути бажання президента України Володимира Зеленського.
Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков зробив цинічну заяву про завершення війни в Україні / Фото УНІАН

У Кремлі в черговий раз поклали відповідальність за закінчення війни на Україну. Зокрема, прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що "конфлікт може закінчитися і завтра".

Речник Кремля зазначив, що для закінчення війни нібито має бути бажання президента України Володимира Зеленського. Таким чином Пєсков натякнув на те, що Україна повинна піти на терористичні умови країни-агресора.

"Тут можна міркувати до посиніння. Зеленський знає, коли це все може закінчитися. Це може закінчитися завтра при бажанні", – сказав Пєсков у коментарі пропагандистським російським ЗМІ.

відео дня

Цікаво, що ще вчора сам російський диктатор Путін говорив, що війна проти України "може стати тривалим процесом". Захоплення окупантами деяких українських територій він назвав "значущим результатом".

7 грудня Путін також вперше назвав війною російське вторгнення, яке раніше він іменував "спеціальною військовою операцією". Водночас він не забув звинуватити у початку війни Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти